Gå for en hjertestarter

Gå for en hjertestarter

Bliv indsamler ved Hjerteforeningens Landsuddeling 2020 

søndag den 3. maj 2020 holder hjerteforeningen landsuddeling, og du kan melde dig som indsamler. Pengene går til uddeling af hjertestartere. Ældre Sagen bakker op om initiativet, fordi hjertestartere redder liv.

Meld dig som indsamler og gå for en hjertestarter søndag den 3. maj 2020 – enten på egen hånd eller sammen med nogen.

Som indsamler ved Hjerteforeningens Landsuddeling 2020 kan du være med til at bestemme, hvor der skal hænges hjertestartere op. For at få en hjertestarter hængt op i nærheden af dig, skal du deltage i en gruppe, som går mindst 15 indsamlingsruter tilsammen.

Så monterer og tilslutter Hjerteforeningen en gratis hjertestarter dér, hvor I mener, den gør mest gavn. I bliver også tilbudt et gratis kursus i genoplivning.

Du kan jo spørge i din lokalafdeling, på dit motionshold eller til fællesspisning, om der er nogen, der vil gå med. Rigtig god tur.

Tilmeld dig som indsamler
hvordan kan jeg deltage?
hvad er en hjertestarter?
hvad får min gruppe for at samle ind?
hvem er hjerteforeningen
tilmelding, kontakt og spørgsmål

Læs mere om Hjerteforeningens Landsuddeling

spørgsmål og svar hjerteforeningens landsuddeling 2020

Hvorfor støtter Ældre Sagen Hjerteforeningens Landsuddeling 2020?

I Ældre Sagen støtter vi Hjerteforeningens Landsuddeling, fordi indsamlingen går til flere tilgængelige hjertestartere. Det er til stor gavn for vores medlemmer og dem, de holder af.

Vi håber desuden, at vores støtte til kampagnen kan sætte fokus på hjertestop og hjertesygdom, der desværre rammer mange ældre og deres pårørende hvert år.

Hvad går det indsamlede beløb til?

Hjerteforeningen bruger beløbet på opsætning af hjertestartere og varmeskabe samt den serviceaftale, der sikrer, at Hjertestarteren altid er funktionsdygtig. 

Hvis det indsamlede beløb i jeres gruppe ikke er stort nok til at betale for en hjertestarter, dækker Hjerteforeningen forskellen. På den måde er alle grupper, der går 15 indsamlingsruter tilsammen, garanteret en hjertestarter. 

Bliver der penge i overskud i gruppen, så går de til en hjertestarter et andet sted i Danmark eller til at tilbyde gratis hjerteredderkurser til danskerne. 

Hvad hvis jeg ikke kan gå en hel rute?

Hjerteforeningen har oprettet ruter specielt til dig, der ikke går så stærkt. Her står man fx ved en togstation frem for at gå fra dør til dør. Du kan også dele en gå-rute med en du kender.

Husk, at hver rute kun tæller for én, selvom I er flere der går den sammen.

Sidst opdateret 07.02.2020