Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Medlem

Dine fordele som medlem i Ældre Sagen

Som medlem i Ældre Sagen støtter du vores politiske arbejde. Samtidig får du adgang til medlemstilbud og -rabatter, rådgivning og aktiviteter.

Når du er med i Ældre Sagen, bidrager du, sammen med mere end 970.000 andre til et Danmark, hvor det er godt at blive gammel.

For os er alder ikke det centrale. Vi kæmper for et samfund, hvor der er plads til alle – hele livet.

Måske ønsker du inspiration til, hvordan du kan fortsætte med at holde dig sund og rask. Andre har brug for støtte og hjælp i en svær tid. Det er nogle af de ting, du får i Ældre Sagen. 

Du er også med til at give hjælp og støtte til andre, der har brug for en hånd.

Vi arbejder for, at alle danskere skal have et godt liv – hele livet:
  • Bedre støtte og omsorg til mennesker med demens og deres familier
  • Mere værdig pleje hjemme og på plejehjem
  • Et godt og sundt arbejdsliv for alle.

Attraktive medlemstilbud

Som medlem af Ældre Sagen har du adgang til en lang række attraktive tilbud og rabatter i hele landet. Få fx rabat på oplevelser, fitness, rejser, briller, forsikring, kultur og restaurantbesøg. Vi har gode aftaler med mere end 2.800 butikker rundt om i landet.

Se alle medlemstilbud

App med medlemskort og tilbud

Med Ældre Sagens tilbudsapp kan du nemt se, hvor i nærheden du kan få rabat og spare penge, når du benytter medlemstilbudene. Du kan desuden hente dit medlemskort i en digital version, så du altid har det ved hånden og ikke behøver have det i pungen.

Læs mere om vores app

Gratis telefonrådgivning

Du kan også altid ringe til vores rådgivning. Her kan du få svar på næsten alt. Vores jurister, økonomer og socialrådgivere sidder klar til at svare på spørgsmål om fx boligstøtte, ældrecheck, hjemmehjælp, arv, testamente og pension.

Kontakt rådgivningen

Stor bladpakke

Fem gange om året sender vi dig en pakke med tre blade. Du får medlemsbladet med inspiration, gode råd, reportager og meget mere. Du får tilbudsbladet med attraktive medlemstilbud. Og du får et blad med en oversigt over arrangementer, du kan deltage i i nærheden af dig.

Se blade og udgivelser

Nyt fra Ældre Sagen

Alle medlemmer kan tilmelde sig vores særlige nyhedsmail med udvalgte medlemstilbud, nyttige viden om de nyeste regler og tilskud, spændende artikler om fx hvordan man holder hjernen sund, får den rette kost og motion og information om medlemsarrangementer i nærheden af dig.

Tilmeld nyhedsbrevet

Politisk indflydelse

Mere end 970.000 har allerede meldt sig ind i Ældre Sagen. Det betyder, vi har gennemslagskraft og langt bedre kan få indflydelse på de ting, vi arbejder for.

Sådan arbejder vi

Bliv medlem i dag 

Hvis du ikke allerede er medlem, så kom med i fællesskabet. Mange tror, Ældre Sagen kun er for mennesker over 50 år. Alle over 18 år kan blive medlem.

Som medlem støtter du vores arbejde og hjælper os til at hjælpe andre.

Få medlemsfordelene

Bliv medlem
Politik

Det har Ældre Sagen opnået 

Læs om politiske resultater

Sidst opdateret 08.04.2024