Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Børnebørn

Bedsteforældre og børnebørn

Livet med børnebørn er for de fleste både berigende og udfordrende. Der er ingen tvivl om, at rollen som bedsteforælder er særlig, og at du kan give dit barnebarn noget, ingen andre kan.

Som bedsteforælder kan du være noget helt særligt for dine børnebørn og gøre en stor forskel i deres liv.

Forkæl med tid og nærvær

Mange børn og forældre har en travl hverdag. Det betyder, at du kan give dine børnebørn noget, deres forældre måske ikke altid har mulighed for: Tid og nærvær. 

Lær dine børnebørn at lægge syvkabale, hækle, vis dem billeder fra din ungdom og fortæl historier. Det vil være med til at styrke jeres bånd.

At fortælle historier  ikke mindst om dig selv og familien  er også vigtig, fordi det vil give dine børn viden, der vil gavne dem langt ud i fremtiden.

Læs mere om, hvorfor bedsteforældre er vigtige

Få rabat i forlystelsesparkerHusk grænserne

Selvom du vil det bedste for dine børnebørn, er det vigtigt, du markerer, hvor dine grænser går, når de er hos dig.

Jeres samvær kan blive ødelagt, hvis grænserne er uklare for børnene, der måske må noget hjemme, som de ikke må hos dig eller omvendt.

Læs også: Sæt klare grænser for dine børnebørn

Med børnebørnene ud i naturen

Vil du knytte endnu stærkere bånd til dine børnebørn, kan det være en god idé at tage ud i naturen og få gode oplevelser sammen. Det behøver ikke koste en formue.

Få gode råd til aktiviteter med børnebørn i naturen

Støt dine børnebørn ved skilsmisse

Hvis din søn eller datter skal skilles, kan du være en stor støtte for dine børnebørn ved at tilbyde dem en tryg base hos dig, hvor alt er som det plejer. 

Læs artiklen: Støt dine børnebørn ved skilsmisse

Sidst opdateret 03.01.2024