Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Applus Bilsyn

Rabat på bilsyn i 145 synshaller i hele landet. Du får 10% rabat på bilsyn. Rabatten gives på den aktuelle pris i synshallen, også på tilbudspriser. Du får også 15% rabat på test af din bil. Få rabatten på TilstandsAttest, RustAttest og BrugtbilsAttest når du booker tid hos Applus Bilsyn.

Avis

Få 10-15% rabat på billeje i Danmark og Europa.

Carglass

Har du fået Stenslag eller skal have skiftet bilruden, så vælg Carglass, der er eksperter i bilglas. De udfører reparation af stenslag og bilglas udskiftning på alle bilmærker og modeller. Carglass er landsdækkende og du får 20% i Ældre Sagen rabat. Book din tid nu.

Dansk Bilglas

Reparation af stenslag og udskiftning af bilruder.

Dantaxi 4x48

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på taxameter-prisen i alle Dantaxis vogne over hele landet. Før kørsel, skal du fremvise gyldigt medlemskort, enten som fysisk medlemskort, eller ved at benytte det elektroniske medlemskort i Ældre Sagens Tilbudsapp.

Design Cykler

Hos Design Cykler får du 12% rabat på vejl. salgspris, tilbuddet gælder både i deres 11 butikker og i deres webshop.

DK Assistance

Køb et årsabonnement, og spar helt op til 18% som medlem af Ældre Sagen.

Dribe

Dribe din næste bil, med Dribe kan du få bil på abonnementsordning.

Euromaster

Har du styr på dækmønster, alder, slid og dæktryk - dækket er din eneste kontakt til vejen. Hos Euromaster er de eksperter i dæk både til sommer og vinter, du finder deres dækcentre 35 steder i Danmark og de står klar til at hjælpe dig. Book tid til dækskifte.

Fri BikeShop

Fri BikeShop har cykler til alle. Om du er til mountainbike, racercykel , citybike eller om du vil have en elcykel, så har de noget til alle. Find den som passer til dig og køb den med rabat.

1-10 af 17

Hent flere