Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Applus Bilsyn

Rabat på bilsyn i 145 synshaller i hele landet. Du får 10% rabat på bilsyn. Rabatten gives på den aktuelle pris i synshallen, også på tilbudspriser. Du får også 15% rabat på test af din bil. Få rabatten på TilstandsAttest, RustAttest og BrugtbilsAttest når du booker tid hos Applus Bilsyn.

Applus Bilsyn

Avis

Få 10-15% rabat på billeje i Danmark og Europa.

Carglass

Har du fået Stenslag eller skal have skiftet bilruden, så vælg Carglass, der er eksperter i bilglas. De udfører reparation af stenslag og bilglas udskiftning på alle bilmærker og modeller. Carglass er landsdækkende og du får 20% i Ældre Sagen rabat. Book din tid nu.

Dansk Bilglas

Reparation af stenslag og udskiftning af bilruder.

Dantaxi 4x48

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på taxameter-prisen i alle Dantaxis vogne over hele landet. Før kørsel, skal du fremvise gyldigt medlemskort, enten som fysisk medlemskort, eller ved at benytte det elektroniske medlemskort i Ældre Sagens Tilbudsapp.

Design Cykler

Hos Design Cykler får du 12% rabat på vejl. salgspris, tilbuddet gælder både i deres 11 butikker og i deres webshop.

DK Assistance

Køb et årsabonnement, og spar helt op til 18% som medlem af Ældre Sagen.

Dribe

Dribe din næste bil, med Dribe kan du få bil på abonnementsordning.

""

Energi Fyn

Euromaster

Har du styr på dækmønster, alder, slid og dæktryk - dækket er din eneste kontakt til vejen. Hos Euromaster er de eksperter i dæk både til sommer og vinter, du finder deres dækcentre 35 steder i Danmark og de står klar til at hjælpe dig. Book tid til dækskifte.

1-10 af 19

Hent flere