Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Overnat på Hotel LEGOLAND®

Verdens bedste miniferie midt i LEGOLAND® Overnat i seje LEGO® tematiserede værelser på det 4-stjernede Hotel LEGOLAND®, vågn op blandt prinsesser, troldmænd og drager på det magiske LEGOLAND Castle Hotel, eller bo i hyggelige hytter, tønder eller på campingpladsen i den stemningsfyldte ferieby LEGOLAND® Holiday Village.

Samarbejdspartner

LEGOLAND®

RABAT

Få 25% rabat på en overnatning i et familieværelse på Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Castle Hotel eller LEGOLAND Holiday Village. Hotelprisen kan variere afhængigt af din valgte ankomst- og afrejsedato.

Tilbuddet gælder på følgende dage

Søndag-mandag t.o.m. 24/6 2024.
Overnatning torsdag-fredag gælder i perioden 16/5–24/6 2024.
Tilbuddet er inkl. morgenmad og to dages entré til LEGOLAND*.

Bemærk

Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, og er afhængig af hotellets aktuelle kapacitet. 
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Find vej

LEGOLAND®

Nordmarksvej 9

7190 Billund

Hotel LEGOLAND®

På det 4-stjernede Hotel LEGOLAND® bor du lige midt i verdens sjoveste land, hvor du kan overnatte på seje LEGO® tematiserede værelser. I vores LEGO tematiserede værelser møder du ikoniske LEGO figurer, der kommer til live og tager med på eventyr i drømmene. Skal du mon med LEGO NINJAGO® heltene i kamp? Eller med på hyggetur i LEGO Friends pigernes forunderlige verden?

Kokkene på hotellet tryller fantasifulde retter frem morgen, middag og aften i Panorama Restaurant, og med maven fuld kan du gå på opdagelse i den flotte LEGO Shop, lege løs i massevis af sjove bygge- og spillezoner, give den gas i fitnesscentret eller tage en slapper i hotellets hyggelige loungeområde.

LEGOLAND® Castle Hotel

Seje prinsesser, modige drageriddere og tossede troldmænd bydes velkommen indenfor på Castle Hotel. Klods op ad LEGOLAND® tårner sig et fortryllet slot. Her bor kongen og dronningen af Landet LEGOLAND, og du kan blive deres gæst, hvis du har lyst. Faktisk er der 142 eventyrlige værelser, og du kan selv vælge, hvor du vil bo – skal det være i prinsessens royale gemakker, i drageridderens seje opholdsstue eller i troldmandens magiske observatorium? Uanset hvad du vælger, bliver det et uforglemmeligt ophold.

LEGOLAND® Holiday Village

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du LEGOLAND Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg. Du kan her vælge imellem overnatning i seje LEGO® NINJAGO® hytter, gyngende piratværelser eller det dejlige campingområde.

Gå ombord i vores piratrestaurant, hvor du kan nyde en stor, lækker morgenbuffet. Besøg også den flotte LEGO® shop, leg løs på de mange legepladser, klap de søde dyr i folden, eller slå dig ned ved en hyggelig bålplads. På pladsen kan du gøre dine dagligvareindkøb i det lokale marked, og i det specielt anlagte teltområde finder du alt, hvad du har brug for af bl.a. bade- og køkkenfaciliteter.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 79 50 17 17
E-mail: Info@legoland.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud