Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Sund og stærk hele livet - højskoleophold

Kurset i uge 22 på Idrætshøjskolen Bosei sætter fokus på sundhed via træning, bevægelse og naturoplevelser - rammet ind i morgensang, fællesspisning, samvær med ligesindede samt foredrag om havørne og fotografering fra havkajakken. Få 20% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Idrætshøjskolen Bosei

Rabat

Få 20% rabat på højskoleopholdet "Sund og stærk hele livet."

Medlemspris efter rabat

3.920 kr. pr. person. Normalpris 4.900 kr.

Tillæg for enkeltværelse

700 kr. pr. person.

Tilkøbsmuligheder

Tilkøb af eget bad/toilet på værelset  700 kr.

Ankomst

Uge 22 fra søndag til lørdag i dobbeltværelse med delt bad/toilet på gangen. Opholdet inkluderer desuden undervisning samt forplejning.

Find vej

Idrætshøjskolen Bosei

Evensølundvej 5

4720 Præstø

Højskolekurset giver dig inspiration til det sunde liv efter arbejdsmarkedet

Der sættes fokus på sundhed via træning, bevægelse og naturoplevelser - rammet ind i morgensang, god mad, samvær med andre ligesindende, højskolehygge samt foredrag om havørne og fotografering fra havkajakken.

  • Senior cirkeltræning
  • TRX træning
  • Dans
  • Boldspil
  • Vandaerobic
  • Skovbadning
  • Mad over bål
  • Kajak
  • Hjernegymnastik

Disse er blot nogle af de emner, som man kan fordybe sig i.

Din hjerne er glad for nye ting. Den sætter pris på selskab. Og så vil den gerne ud og opleve noget nyt. Det er de vigtigste hjernetræningsråd fra hjerne- og aldringsforsker Ellen Garde, Center for Sund Aldring.

Klassisk idrætshøjskole med et japansk tvist

Idrætshøjskolen Bosei har tidligere været en japansk kostskole, bygget af japanerne for ca. 35 år siden. I dag er højskolen en klassisk dansk idrætshøjskole, men med et japansk twist, som man ikke finder andre steder. Idrætshøjskolen ligger i smukke omgivelser i Faksinge skov tæt på Præstø by og fjord.

Det betyder for de morgenfriske, at man, foruden en svømmetur i den smukke svømmehal med naturkig, har mulighed for at vælge en frisk gå- eller løbetur i skoven.

Hvis man er mere gangbesværet, så findes der elevator, ramper og platformlifte, så du kan komme rundt til aktiviteterne på selve skolen.

Uforglemmelige minder i fantastiske rammer 

Som kursist på Idrætshøjskolen Bosei bliver du en del af en aktiv højskole med ca. 90-100 unge mennesker samt 35 ansatte, der arbejder for at skabe uforglemmelige minder i de fantastiske rammer, og hvor glæde og energi er en del af stemningen.

Ikigai er et japansk udtryk, som bedst oversættes med ”det der giver livet mening".  Begrebet stammer fra øen Okinawa, som i øvrigt er det sted i verden, hvor der bor flest mennesker på over 100 år. Alle mennesker har deres egen ikigai, som naturligt ændrer sig i takt med livets faser.

På dette kursus sættes der fokus på en sund og stærk krop og hjerne i seniortilværelsen.

Læs mere om højskoleopholdet

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 55 90 90 90

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud