Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få svar i håndbogen "Værd at vide"

Få svar på dine spørgsmål om de nyeste satser, love og ændringer om sociale, økonomiske og juridiske forhold i håndbogen "Værd at vide". Bogen kommer i en ny udgave hvert år.

I håndbogen "Værd at vide" finder du svar på en række spørgsmål, som har betydning for din hverdag. Få svar på dine spørgsmål om de nyeste satser, love og ændringer på ældreområdet i håndbogen Værd at vide. Bogen kommer i en ny udgave hvert år.

Det kan være de nyeste satser, regler og ændringer i lovgivningen om sociale, økonomiske eller juridiske forhold. Håndbogen rummer mange emner.

Det kan være om spørgsmål om arbejde, sygedagpenge og efterløn, arv og testamente, boligydelse, gæld, hjemmehjælp, folkepension og tillæg til pensionen, rådgivning og klager, privat økonomi, skat, sundhed, værgemål og fuldmagt og meget andet. 

Køb håndbogen "Værd at vide 2024"

Du kan købe "Værd at vide 2024" som trykt bog via webshoppen for 154 kr., hvis du er medlem, og 210 kr. hvis du ikke er medlem.

Køb "Værd at vide" i webshoppen

Læs den digitale udgave af håndbogen "Værd at vide"

Faglig viden bag håndbogen

Håndbogen er et af vores bidrag til at styrke den enkelte i forhold til de rettigheder, muligheder og pligter, man har i forskellige faser i livet. 

Det er medarbejdere fra Ældre Sagens Rådgivning, som skriver og redigerer håndbogen. De har mange års erfaring som socialrådgivere og jurister med at rådgive mennesker om sociale, juridiske og økonomiske spørgsmål.

Læs mere om Ældre Sagens rådgivning

Sidst opdateret 18.01.2024