Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Motion

Motion styrker dit helbred

Find gåture nær dig

Vil du gå, spadsere eller vandre sammen med andre, er der mange muligheder. Ældre Sagens lokalafdelinger arrangerer "gå-aktiviteter" i hele landet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har du lyst til at gå en tur sammen med andre? Der findes mange "gå-aktiviteter" i Ældre Sagens lokalafdelinger rundt omkring i landet.

Der er "gå-aktiviteter" i alle sværhedsgrader. Du kan vandre med på lange ruter gennem dit lokalområde. Eller du kan spadsere i roligere tempo eller deltage i stavgang.

Klik på kortet og find gå- og vandreture i din region. Du kan deltage, hvis du er enlig, og naturligvis også sammen med fx din ægtefælle eller en ven.

Mere motion

Udover gåture er der masser af andre motionsaktiviteter i Ældre Sagens lokalafdelinger.

Se alle motionsaktiviteter

Kom og vær med

Der er mange andre aktiviteter i Ældre Sagens lokalafdelinger. Foredrag, spisearrangementer, ture og alt muligt andet.

Du kan se alle aktiviteterne i oversigten, hvor du kan søge på din kommune.

Søg alle aktiviteter

Gå-med-ven – få en at følges med

Er du enlig, og har du ikke modet til at møde op til en aktivitet alene? Synes du det er svært at møde op, måske fordi det hele er så nyt, og der er så mange mennesker?

Eller måske kender du en, der har svært ved at komme ud af den ene eller anden årsag – så er der er mulighed for at få en hjælpende hånd.

Mange af Ældre Sagens lokalafdelinger tilbyder det vi kalder "Gå-med-ven". Det er en person, der kan gå med til aktiviteter eller ud på indkøb eller noget helt tredje. 

Læs om gå-med-venner

Læs også: Tips til motion, når du bliver ældre

Sidst opdateret 07.02.2024