Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Ans Rejser - Smagen af jul med masser af oplevelser

Tag med Ans Rejser på juletur, I bor på Dolphin Hotel i Herning. 5 dage fyldt at oplevelser, hvor I smager på lokale specialiteter. I kommer også til at opleve Hit med banko med Amin Jensen.

Samarbejdspartner

Ans Rejser

Medlemspris

3.895 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. 500 kr. i rabat er fratrukket medlemsprisen.

Enkeltværelsestillæg

395 kr. pr. person. Normalpris 695 kr.

Tilkøb

Fast plads i bussen 95. kr. 

Ankomst

Den 21. – 25. november 2022.

Den 5.– 9. december 2022.

Ankomst fra kl. 15.00 i egen bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00.

Efter middagen fortæller Georg Julin om d. 4. alder.

Prisen inkluderer

 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 3 x 2-retters middag
 • 1 x Dolphins store juleanretning
 • Rundvisning og smagsprøver hos Thisted Bryghus
 • 2 x højbelagt smørrebrød fra Den Gamle Slagter i Thisted
 • Præsentation og smagsprøver hos Viskum Snaps
 • Gammel dansk frokost hos Viskum Snaps inkl. 1 drikkevare
 • Præsentation og smagsprøver hos Skovgaard Gårdbutik
 • Præsentation og frokost på Gothenborg med sødt punktum og kaffe
 • Julekoncert på hotellet med Amin Jensen & Søren Sebber
 • Julebanko med Amin Jensen og sjove præmier
 • Julebag på hotellet
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Georg Julin som rejseleder
 • Foredrag med Georg Julin om d. 4. alder ”Ærlig talt” med Georg Julin & Bjørn Hansen på Thisted Bryghus
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Ans Rejsers Tryghedsgaranti

Vis på kort

Herning
Vis tilbud på kort

"Smagen af jul”

Den fjerde alder” er betegnelsen af det længere liv der er konsekvensen af, at danskere ifølge befolkningsfremskrivninger, gennemsnitligt lever meget længere end tidligere generationer.

Udover at Georg Julin er medvært under hele opholdet, fortæller han om sit spændende liv og oplevelser i mediebranchen, gennem mange år på radio og TV i DR, TV2regioner og dk4. Mandag aften holder han et inspirerende foredrag med gode råd og idéer til den 4. alder – der er resultatet af, at generationerne 55+ i gennemsnit lever 21 år længere end deres forældre. Det skal planlægges, så livskvaliteten forlænges – og det gør vi sammen. Der bliver også tid til spændende fællessang, humor og – en enkelt gospelsang eller to - sammen, naturligvis!

Ans Rejser & Georg Julin præsenterer i 2022 rejser i en perfekt kombination mellem oplevelser og fællesskab.

Omdrejningspunktet for denne rejse er jul, hvor I skal høre flere unikke fortællinger og samtidig får I smagsløgene forkælet. Der skal smages på både øl og snaps, og I vil få serveret dejlige anretninger til frokost. Der bliver sørget for ekstra hygge hjemme på hotellet, hvor der vil være musikalsk julebanko med Amin Jensen, julekoncert og Dolphins store juleanretning.

Program:

Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin om d. 4. alder

Fra kl. 15.00 ankommer man i ro og mag til Dolphin Hotel Herning, hvor du trygt og sikkert kan parkere bilen. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00.Efter middagen fortæller Georg Julin om d. 4. alder.

Dag 2 – Thisted Bryghus

Efter hotellets store morgenmadsbuffet skal vi med bussen nordpå. På vejen op tages vejen over Sallingsundbroen, forbi Nykøbing Mors og til slut Vildsundbroen inden I ankommer til Thisted Bryghus.

Thisted Bryghus ligger, hvor det altid har gjort. Lige midt i Thisted by. Og med Nationalpark Thy i baghaven. Det er her de lokale rødder for længst fået godt fast og herfra historien skrives. Produktionen er blevet moderniseret i 2019 med et nyt bryggeri og en ny indretning. der for alvor gør det muligt for gæster at følge bryggeprocesserne.

For at fuldende oplevelsen blev besøgslokalet i foråret 2021 istandsat, så man som gæst virkelig kan gå på opdagelse i fortællingen om Thisted Bryghus og historierne bag de mange smagsoplevelser. I skal naturligvis også en tur rundt i tapperiet og lagerafdelingen. I er i selskab med garvede og helt igennem passionerede rundvisere. I skal naturligvis også smage på de gyldne dråber med hele 6 forskellige smagsoplevelser. Til frokost nyder I 2 x højbelagt smørrebrød fra Den Gamle Slagter i Thisted, hvor pålægget selvfølgelig er hjemmelavet.

«Ærlig talt med Bjørn Hansen» Om at flytte fra Vesterbro til Thy, de mange hits og et helt liv med Bjørn & Okay.

Turen hjemover går igennem Thy, Thyholm, over grænsen fra Nordjylland til Midtjylland, Oddesundbroen og til slut igennem Struer inden I er tilbage på hotellet.

Dag 3 – Viskum Snaps og Julebanko

Efter morgenmaden på hotellet skal I Nordøst på, hvor der gemmer sig en unik oplevelse mellem Viborg og Bjerringbro. Der skal I besøge Birthe Ladefoged hos Viskum Snaps. Siden 2020 har Birthe været professionel snapsproducent. I får en inspirerende fortælling og præsentation fra en ægte dansk ildsjæl og naturligvis skal I smage på herlighederne. En god kryddersnaps nydes bedst med en god gammel dansk frokost.

Om eftermiddagen er Amin Jensen vært til Hit med banko, hvor publikum gætter sange med tal og vinder sjove og skægge præmier. Syng eller lyt med på de gættede numre, der får musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Hit med banko spiller to runder med en række, to rækker og hele pladen fuld, og vinderne får sjove og skægge præmier med hjem. Om aftenen leverer Amin Jensen og Søren Sebber en forrygende musikalsk cocktail af hit og evergreens, muligvis med gæsteindslag fra Georg Julin (vidste du at han faktisk er en ganske glimrende gospelsanger?)

Dag 4 – Skovgaard Gårdbutik og Gothenborg

Efter morgenmaden sættes kursen mod Skovgaard Gårdbutik. En charmerende perle i det Midtjyske, hvor Joan og Hans producerer kvalitetskød fra egne dyr, både okse, kalve- og svinekød, med fuld sikkerhed for, at der ikke er anvendt tilsætningsstoffer eller vækstfremmere og med garanti for god dyrevelfærd. Alt er under streng kontrol og godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen.

Gårdbutikken er hyggeligt indrettet, som en gammel købmandsbutik. Her kan man gå på indkøb og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Udover kvalitetskød sælges der specialiteter som isdesserter, kransekage, friskmalet kaffe, te, et stort udvalg af olier, balsamico, salte, krydderier, pesto, oste, marmelade, chokolade, brugskunst og meget mere. Gå også på opdagelse i deres vinkælder, med et udsøgt sortiment af vin, øl og lidt spiritus.

Blot et stenkast derfra ligger Gothenborg.  I 1992 købte Lone og Lars Hedegaard det nedlagte landbrug Gothenborg. Kort efter var det 100 procent økologiske jordbrug en realitet. Næste milepæl var Danmarks første økologiske kyllinger og fra 1998 tillige landets første øko-ænder. I dag er Gothenborgs produkter kendt over hele landet.

Madelskere og førende kokke hylder ”Gothenborg-Anden”, ”Gothenborgs Skovkylling” og de andre kræ, som skraber i jorden og spiser sig mætte i usprøjtet kløvergræs ved Gothenborg. Foruden en præsentation af stedet skal I også nyde en herlig lokalinspireret julefrokost i rustikke omgivelse i den gamle lade. Om eftermiddagen er der fælles julebag på hotellet.

Dag 5 – Afrejse

Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet, er det tak for denne gang og på gensyn.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Ved bestilling oplys rabatkoden smagenafjul2022. Skriv rabatkoden i kampagnekodefeltet 
 • Du kan også bestille rejsen ved at kontakte  Ans Rejser på mail eller tlf. (mandag-fredag kl. 9-15). Se tlf. nummer og e-mail nedenfor
 • eller ved at bestille rejsen online på ansrejser.dk 

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem