Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser - Smagen af Gourmet

Smagen af Gourmet bliver en af nyhederne for sæson 2024 som den ene af Ans Rejsers to nye smagerejser. Kom med på gastronomisk sanserejse, hvor dine smagsløg bliver forkælet! I skal besøge Midtjyllands eneste Michelin-restaurant Domæne, hvor I skal have en 5-retters selskabsmenu. Spar 500 kr. på en gastronomisk sanserejse, hvor dine smagsløg bliver forkælet!

Samarbejdspartner

Ans Rejser

Rabat

Spar 500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

7.395 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 7.895 kr.

 

Tillæg for enkeltværelse

595 kr. pr. person. Normalpris 795 kr.

 

Tilkøbsmuligheder

Fast plads i bussen 95 kr. 

 

Ankomst

Den 4. november til 8. november 2024.

Ankomst på Dolphin Hotel fra kl. 15.00 i egen bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station, kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15.00, 16.00 og 17.00.

Rejsen inkluderer

  • Busudflugt i 4-stjernet luksusbus
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • 4 x morgenmad
  • 4 unikke aftenmenuer på hotellet
  • Frokost Restaurant Limfjordens Hus
  • Frokost Michelin Restaurant Domæne
  • Frokost Restaurant Ny Hattenæs
  • Ginsmagning
  • Rundvisning og smagsprøver Cold Hand Winery
  • Rundvisning og smagsprøver Vinstouw
  • Rundvisning og gårdbutiksbesøg Månsson
  • Besøg i Galleri Eje Herning inkl. et glas champagne
  • Guidet rundtur i Skovsnogen
  • Transport og udflugter ifølge program
  • Dansk rejseleder
  • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Find vej

Dolphin Hotel Herning

Engdahlsvej 16

7400 Herning

Smagen af Gourmet

Du kan glæde dig til en rejse, hvor dine smagsløg vil blive forkælet ud over det sædvanlige. Hver aften sluttes med en luksuriøs middag og 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning.

Programmet dag for dag

Dag 1 – Ankomst
Fra kl. 15.00 kan I i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor I trygt og sikkert kan parkere jeres bil. Parkeringsområdet er videoovervåget 24 timer i døgnet. Ankommer I med offentlig transport til Herning station, kan I blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15:00, 16:00 og 17:00. Efter ankomsten er der velkomstgin i restauranten, hvor der vil blive serveret Dolphin Familien signatur gins fra Branderiet, der er Danmarks mindste destilleri. Om aftenen bliver der serveret Dolphins lækre tapas-platte.

Dag 2 – Cold Hand Winery og Restaurant Limfjordens Hus
Efter Dolphins fine morgengenmadsbuffet skal I på bustur et sted mellem Randers og Viborg – det som man i København kalder ”ude på landet”. Omgivet af en æbleplantage og dansk idyl. Her ligger frugtvineriet Cold Hand Winery. Et sted, hvor sanserne åbnes, fortælleglæden blomstrer, og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres.

I skal naturligvis opleve processen bag produktionen af de himmelske dråber, og til sidst skal de smages. Herefter fortsætter turen til den efterhånden verdensberømte fiskerby Glyngøre med udsigt til Mors og Sallingsundbroen. Her skal I besøge Limfjordens Hus. Hos Limfjordens Hus serverer de gourmet ”på jysk”. Mikkel og Rasmus har begge en fortid på de københavnske Michelin-restauranter, bl.a. formel B, hvor Rasmus har fungeret som både medejer og køkkenchef. I januar 2020 rykkede de sammen fra Sjælland til Glyngøre - tættere på råvarerne - med en ambition om at bidrage med udvikling til det område, de selv er vokset op i. Her skal I have en herlig frokost af primært områdets lokale råvarer.

Om aftenen skal I have en aftenplatte fra Vedersø Vildt i Ulfborg. Vedersø Vildt er en slagterforretning, der fokuserer på Jord-til-Bord princippet og bæredygtighed.

Dag 3 – Skovsnogen, Michelin Restaurant Domæne og Vinstouw
Denne dag skal I ikke køre ret meget i bus men i stedet fordybe jer i stederne på ruten. Første stop er Kibæk, hvor I skal besøge Deep Forest Art Land eller Skovsnogen, som det er kendt i daglig tale. Her skal I have en guidet rundtur gennem skoven og høre om kunsten og kunstnerne bag.

Efter den hyggelige gåtur skal I videre til jeres frokoststop – Restaurant Domæne i Gødstrup. Domæne åbnede i 2022 og kan allerede i år kalde sig Michelin restaurant. Maden er overvejende nordisk inspireret med primært råvarer fra de nordiske lande især grøntsager, fisk og skaldyr. Her skal I høre om restauranten og om, hvad det kræves for at nå Michelin-niveau. Bagefter skal I have en fantastisk 5-retters selskabsmenu med en specialudvalgt alkoholfri drikkevarermenu til.

I slutter besøget af med kaffe, inden I kører videre fra restauranten. Dagens oplevelser sluttes af med et besøg på Vinstouw. Her skal I have en rundvisning på deres kontorer, centralkøkken, vinbutik samt vinpyramide og høre fortællingen om deres historie og fremtidsplaner. Der vil blive serverer lidt vin og smagsprøver i vinbutikken. Om aftenen får I besøg af fisker og fiskehandler Verner Møller fra Hvide Sande, der tilbereder friskfanget havtaske, som han laver en dejlig havtaske-gullasch af til os.

Dag 4 – Månsson, Restaurant Ny Hattenæs og Galleri Eje Herning
Efter morgenmaden skal I til Månsson, som ligger 25 min. syd for Herning. Her ser og hører I om den økologiske proces omkring grøntsager. Stedet er faktisk Danmarks største producent af økologisk icebergsalat. I slutter i gårdbutikken med alverdens lokale råvarer og et væld af forskellige dufte. Turen går videre til nyrenoverede Ny Hattenæs, hvor I skal have frokost.

Frokosten skal I have på Hotel og Restaurant Ny Hattenæs, beliggende i smukke omgivelser, som er mere end 125 år gammelt. Herefter skal I en tur til Dolphins søsterhotel og besøge Galleri Eje Herning, hvor Katherine og Thomas Eje har udstillet en række af deres flotte kunstværker. Her vil I nyde et godt glas champagne, inden turen går tilbage til Dolphin. I markerer den sidste aften på turen med Dolphins festmenu - og denne aften med skøn musikalsk underholdning.

Dag 5 – Afrejse
Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. Udtjekning kl. 8.00 - 9.30. Skal I køres til Herning station, aftaler I blot dette i hotellets reception i løbet af jeres ophold. Der køres mellem 8.00-10.00.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Rabatkode gourmet2024
  • Bestil Smagen af gourmet her
  • Der kan ringes til Ans Rejser (mandag-fredag kl. 9-15)
  • Bookes der online skal rabatkoden blot skrives i kampagnekodefeltet 
 
 
 

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud