Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser - Smagen af jul med Kirsten Siggaard

På Ans Rejsers store juletur med Kirsten Siggaard som vært, står den på Dolphins Julebingo med skøn julemusik og julebagning. Hyg dig med god mad, julemenu, julesange, julesmåkager og hyggelige udflugter og foredrag.

Samarbejdspartner

Ans Rejser

Rabat

Spar 500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen

Medlemspris i kroner

3.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Tilkøbsmuligheder

Fast plads i bussen 95 kr.

Tillæg for enkeltværelse

595 kr. pr. person. Normalpris 795 kr.

Rejsen inkluderer 

 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 3 x 2-retters middag
 • 1 x Dolphins store julefrokost
 • 1 x frokost på Restaurant Latinerly
 • 1 x frokost på Restaurant Skyttegården
 • 1 x frokost på vingården i Jelling
 • Dolphins store Julebingo
 • Entré til Skovgaard Museet
 • Entré til Frilands Museet Hjerl Hede
 • Besøg ved Jelling højene
 • Foredrag ved Gitte Hornshøj: Takt og tone - med plads til unoder
 • Claus Lindeberg koncert
 • Julebagning på hotellet
 • Kirsten Siggaard som vært
 • Interview med og sang af Kirsten Siggaard
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Ankomst

2. – 6. december 2024.

Find vej

Dolphin Hotel Herning

Engdahlsvej 16

7400 Herning

Årets store juletur

Så er Ans Rejser klar med årets store juletur – igen i år med Kirsten Siggaard som vært. Den står på Dolphins Julebingo med skøn julemusik og julebagning. Besøg på skønne steder bl.a. Danmarks Juleby Viborg, opleve gammel jul på Hjerl Hede, og et fantastisk foredrag ”Takt og tone” med Gitte Hornshøj.

God mad, julemenu, julesange og julesmåkager. Det hele kædes sammen af vort julepyntede hotel og personale og med Kirsten Siggaard som glad vært.

Programmet dag for dag

Dag 1 – Ankomst og Dolphins store julebingo

Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor man trygt og sikkert kan parkere din bil. Parkeringsområdet er videoovervåget 24-timer i døgnet. Ankommer man med offentlig transport til Herning station, kan man blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15.00, 16.00 og 17.00. Ved ankomst vil der blive serveret kaffe, te og en julekringle. Efter middagen kl. 18.30 er der Dolphins store Julebingo med gode præmier.

Dag 2 – Viborg (Danmarks Juleby)

Efter morgenmaden går turen i dag mod Viborg, hvor I skal opleve Domkirken, Skovgaard Museet og gåtur i Danmarks Juleby. På Skovgaard Museet skal I have en spændende rundvisning, hvor I kommer til at høre om Skovgaard slægten og hvilken forbindelse de har til Domkirken, der gør at de har fået et museum i Viborgs gamle rådhus lige ved siden af Domkirken. Herefter skal I nyde en god frokost på den historiske Restaurant Latinerly.

Dag 3 –  Besøg på Hjerl Hede og julebagning

Efter hotellets store morgenmadsbuffet skal I med bussen nordpå. I skal køre en lille times tid inden I kommer til Hjerl Hede, hvor I skal gå en tur i Frilandsmuseet og have en fantastisk frokost i den gamle restaurant – Restaurant Skyttegården. Menuen vil være inspireret af jul i gamle dage. I skal ligeledes høre en fortælling om ”gammel jul”. Efter det skal I hjem til julehygge på hotellet, hvor I skal julebage og drikke varm kakao mens Kirsten spiller julemusik. Derefter er der aftensmad på hotellet kl. 18.30. Efter middagen vil Jan interviewe vor vært Kirsten Siggaard og Kirsten synger nogle af hendes fantastiske sange.

Dag 4 – Besøg hos Gitte og Arne Hornshøj i Jelling, Dolphins store julefrokost og julekoncert

Efter morgenmaden og morgensang drager I kl. 08:30 mod Kongernes Jelling. I skal nemlig besøge Gitte og Arne Hornshøj i deres vingård ved Jelling. Et sted med en helt særlig stemning. I skal her starte med et glas champagne og et foredrag fra Gitte Hornshøj - "Takt & tone – med plads til unoder".

Derefter disker Arne op med en dejlig frokost – efter frokosten præsenterer Arne et par skønne vine – der passer til enhver julemenu. Efter det skal I have endnu en fantastisk oplevelse – et kort stop ved monumenterne i Jelling. Her skal I se Kirken, runestenene og højene i Jelling, der i 1994 kom på UNESCO´s Verdensarvsliste. Hen på eftermiddagen vender I snuden mod Herning. Til aften skal I have Dolphins store julefrokost – og der er der mæthedsgaranti. Efterfulgt af julekoncert med Claus Lindeberg, hvor man gerne må synge med.

Dag 5 – Afrejse

Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet, er det tak for denne gang og på gensyn. Udtjekning kl. 8.00 - 09.30. Skal du køres til Herning station aftaler du blot dette i hotellets reception i løbet af jeres ophold. Der køres mellem 8.00-10.00.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud