Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser - Smagen af Middelhavet

Rejs med Ans Rejser 8 dage til Tyrkiet, hvor masser af spændende oplevelser venter. I skal blandt andet besøge Taurus bjergene bag Alanya, Ali Babas gamle stenhus og får mulighed for at tage med Alanyas svævebane. Samtidig er der gode muligheder for at udforske det tyrkiske køkken og smage lokale egnsretter.

Samarbejdspartner

Ans Rejser

Rabat

Få 500 kr. i rabat. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

 

Medlemspris

7.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 7.995 kr.


Tillæg for enkeltværelse

1.500 kr. pr. person.

 

Tillæg og gebyrer

Drikkevarer under udflugter for egen regning

 

Afrejse fra Billund og København i 2024

Den 17. – 24. september.

Rejsen inkluderer

 • Fly tur/retur
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • Direkte transfer fra lufthavn til hotel
 • All inclusive (på udflugter betaler man selv for drikkevarer)
 • Bagage 8 kg. håndbagage og 20 kg. i kuffert
 • Udflugt til Park Oman inkl. Tyrkisk brunch
 • Udflugt til olivenplantage
 • Udflugt til bananplantage
 • Koncert med dansk kunstner
 • Guidet sightseeing rundtur i Alanya
 • Guide til lokale markeder mm.
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Tag med Ans Rejser 8 dage til Tyrkiet

En tur, hvor du kommer tæt på det herlige tyrkiske køkken, der er et af verdens bedste, tæt på den tyrkiske befolkning og vil have kompetente guider, der kender området rigtig godt og er med til at skabe stemning og et unikt fællesskab.

Programmet dag for dag

Dag 1 – Afrejse og ankomst
Afrejse fra Danmark til Tyrkiet, hvor der vil være fri transfer til Kaila City by Dolphin. Om aftenen kl. 19.00 er der middag og velkomst på hotellet.

Dag 2 – Udflugt til Park Oman 

I besøger de skønne Taurus bjerge bag Alanya. Første stop er oppe ved det populære udsigtspunkt ”I Love Alanya”. Dernæst kører I cirka 15 km. op i bjergene til det skønne naturområde Park Oman med de høje træer og den spændende natur. Her skal I opleve en rigtig tyrkisk brunch med masser af hjemmelavede delikatesser og friskt brød.

Efter den tyrkiske ”kahvalti” kører I til Mahmutseyde og ser en af områdets ældste moskeer, Ali Babas gamle stenhus og I går en lille tur op ad den smukke vej, der er forbindelses vej til Silkevejen. Om eftermiddagen er der fri til f.eks. et lækket tyrkisk bad/hamam, hvile eller shopping.

Dag 3 – Olivenplantage og middag på Oba Kusibasi

I dag skal I besøge en olivenplantage i Gazipasa-området. I skal prøve at lave jeres egen olivenolie, hvor I starter med at plukke oliven i den skønne natur. Ved frokosttid skal I have Gözleme (tyrkiske pandekager med fyld) og tyrkisk te.

Når olivenplukningen er færdig, tager I videre til den nærliggende produktion, hvor olivenen skal forarbejdes og processeres til olie. Alle gæster får deres egen olivenolie med hjem. Om aftenen skal I til tyrkisk middag på Oba Kusibasi hos Mr. Josef og høre om køkkenet fra Gazintep og den helt specielle og lækre dessert.

Dag 4 – Bananplantage, Streetfood festival og det lokale marked

I kører en tur til en bananplantage, hvor I skal se og høre om produktionen af bananer i Tyrkiet. I de smukke omgivelser skal I rundt i de store drivhuse og måske se bananblomster. Bagefter tager I videre og besøger det lokale pakhus i Kestel, hvor I vil se næste del i bananproduktionen.

Undervejs på besøget skal I have serveret te og banankage. Over middag skal I besøge en Streetfood festival, hvor personalet disker op med masser af lækkerier fra deres landsbyer. Derefter er der tid til at besøge det lokale marked inden turen går tilbage til Kaila City. Der er aftensmad på hotellet kl. 19:00.

Dag 5 – Tid på egen hånd og middag på restaurant

Efter morgenmaden er dagen fri til f.eks. hamam eller shopping. Om aftenen er der fælles spisning, hvor I spiser fisk helt ude i Middelhavet på en skøn restaurant i Gazipasa.

Dag 6 – Sightseeing i Alanya og Festaften på Kaila Beach

Alanyas svævebane er en kæmpe oplevelse, I køres op på borgruinen fra 1227 og ser ud over den smukke Kleopatra strand der er en af verdens 10 bedste strande.

Det var Julius Cesar, der forærede stranden til Kleopatra, hvilket bl.a. Sophia Loren har foreviget på film. I tager turen ned igen og køres om på den anden side af Borgen og bliver sat af ved Red Tower, hvor I ad snørklede stier går om til det gamle skibsværft, hvor man allerede fra 1000 år siden byggede træbåde. Det har man genoptaget, hvilket I ser i de idylliske omgivelser.

Derefter skal I have en fantastiske tyrkisk frokost på Cuverte med udsigt over havnen. Det er Mezze, altså masser af små hjemmelavede retter, der bliver serveret både kolde og varme. Restauranten er ejet af et af byens fornemste hoteller Kaptajn.

Om aftenen holder I festaften på Ans Rejsers søsterhotel Kaila Beach med skøn udsigt over Middelhavet og Borgen. Her vil der også både være lokal mavedans, og en dygtig tyrkisk dansegruppe med traditionel tyrkisk dans.

Dag 7 – Tid på egen hånd

Efter morgenmaden, er der i dag tid på egen hånd til at opleve endnu mere af hvad Alanya kan tilbyde eller bare slappe af på stranden eller ved poolen. Der er aftensmad på hotellet kl. 19:00.

Dag 8 – Hjemrejse

Transfer til lufthavnen. Herefter går turen hjem til Danmark.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Rabatkode middelhavet2024
 • Der kan ringes til Ans Rejser (mandag-fredag kl. 9-15).
 • Bestil rejsen online Smagen af Middelhavet
 • Bookes der online skal rabatkoden blot skrives i kampagnekodefeltet.  

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud