Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Barberskabet.dk

Hos Barberskabet forstår de, hvor vigtigt det er at føle sig velplejet og selvsikker uanset alder. Derfor tilbyder Barberskabet et omfattende udvalg af høj kvalitetsprodukter, specielt designet til at
imødekomme behovene hos den modne mand. Sortimentet inkluderer alt hvad du behøver for at starte dagen med selvtillid, fra barberings- og komplementære produkter til ultrabløde T-shirts, sokker og boxershorts. Som medlem af Ældre Sagen får du op til 37% rabat når du handler hos Barberskabet.

Aktuelle tilbud fra Barberskabet.dk (5)

Barberblade på abonnement

Online

Få leveret barberblade direkte til døren efter en tilpasset frekvens med et medlemskab, helt uden binding. Du får 50% på prøvepakken (Normalpris 49 kr.) og 17% rabat på efterfølgende medlemspakker på barberblade (Normalpris 199 kr.)

Få dine barberblade leveret til døren med et abonnement

Rabat 50%

Få dine barberblade leveret til døren med et abonnement

Komplet Barberingspakke

Online

Køb en komplet barbering pakke til ca. 6 mdr. Brug fra Barberskabet. Pakken indeholder de essentielle redskaber og komplementære produkter, til at opnå den bedste barbering. Du får som medlem af Ældre Sagen 26% rabat på hele pakken!

Få 26% rabat

Medlemspris 545 kr.

Få 26% rabat

Boxershorts ultra bløde og svedtransporterende

Online

Køb Grafenetch-boxershorts i den ultra bløde materiale modal, helt uden generende syninger eller vaskemærker fra Barberskabet.

Få 6 par Grafentech-boxershorts leveret til døren

Rabat 25%

Få 6 par Grafentech-boxershorts leveret til døren

Barberskabets ultrabløde og pletafvisende T-shirts

Online

Hos Barberskabet forstår de vigtigheden af at have en T-shirt, der kan klare alle hverdagens udfordringer og samtidig føles blød og behagelig. Deres T-shirts er designet med ekstra egenskaber, såsom lugtafvisende og pletafvisende materialer, med sin ultra bløde og komfortable pasform passer vores T-shirt til alle kropstyper og er perfekt til enhver lejlighed.

Få op til 20% rabat

Medlemspris fra 249 kr.

Få op til 20% rabat

Ultra bløde sokker fra Barberskabet

Online

Barberskabets Nanosølv-sokker, med eksklusive egenskaber som modvirker lugt og bakterier. De er ultra bløde og behagelige at have på hele dagen! Som medlem af Ældre Sagen er der besparelser på helt op til 33% på Barberskabets populære sokker!

Få op til 33% rabat

Medlemspris fra 499 kr.

Få op til 33% rabat