Mit testamente

Rabat

500 kr. rabatten er fratrukket medlemsprisen.

medlemspris

2.750 kr. for et udarbejdelse af et testamente. Normalpris 3.250 kr. inkl. moms.

Samarbejdspartner

Advokat Ulrik Grønborg
Århus C + Online

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Advokat Ulrik Grønborg
Ryesgade 31, 8000 Århus C
Tlf.: 86 18 68 46
E-mail: ug@mittestamente.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Du kan få kyndig advokathjælp til oprettelse af testamente, såfremt du er medlem af Ældre Sagen. 

 1. Oplys advokaten om dine ønsker via et særligt spørgeskema online eller telefon. 

 2. Herefter udfærdiger advokaten et udkast til testamente, som kan blive drøftet nærmere pr. telefon.

 3. Når testamentet er som ønsket, og alle spørgsmål er besvaret, sender advokaten dig det endelige testamente, parat til underskrift. Advokaten vejleder dig også i, hvordan du skal underskrive testamentet ved den lokale byrets notar.

Spørgeskemaet online kan bruges af alle, som vil oprette testamente – også ægtefæller, der vil oprette et testamente sammen. 
I spørgeskemaet guides du igennem de samme spørgsmål som en advokat ville stille under et personligt møde.

Det kan også bruges, hvis du blot vil vide mere om, hvad du kan bestemme i et testamente. Besvarelsen er ligetil, og du bliver vejledt undervejs. Når du meddeler dine ønsker via spørgeskemaet, spares der tid (og penge) på transport og møder.

Læs mere om testamente

Hvem arver mig?

Ældre Sagen tilbyder et spørgeprogram ”Hvem arver mig?”, som er velegnet til at give dig et indtryk af, om arvelovens almindelige regler passer til dig og din familie. Spørgeprogrammet er gratis at benytte.

Du er også velkommen til at skrive til advokaten med dine spørgsmål – det koster ikke noget at spørge. Skriv til ug@MitTestamente.dk

Læs mere om ”Hvem arver mig?”

Hvorfor opretter mange af Ældre Sagens medlemmer et testamente? Der kan være forskellige grunde til at oprette et testamente, alt efter ens familiesituation.

 • Gør arven til særeje for børnene
  Hvis arven er gjort til særeje i et testamente, skal den ikke indgå i delingen, hvis barnet senere bliver skilt fra sin ægtefælle.

 • Børn fra tidligere forhold skal arve på lige fod
  Hvis man er en sammenbragt familie, kan man med et testamente sørge for, at alle børnene arver lige meget i sidste ende.

 • Nogle af børnene skal arve mindst muligt
  Hvis man har dårlig kontakt med et af børnene – eksempelvis mandens børn fra et tidligere forhold – kan man med et testamente sørge for, at barnet kun får sin tvangsarv.

 • Man vil støtte en almennyttig forening – og spare arveafgift
  Visse foreninger er fritaget for at skulle betale afgift af arv. Dermed går alle midlerne ubeskåret til foreningens almennyttige arbejde.

Advokaten kan også hjælpe med andre dokumenter. Ægtepagter om særeje, familielån og afgiftsfri gaver er eksempler på ting, som advokaten kan rådgive om – til en fast pris, hvis man er medlem af Ældre Sagen.  

Læs mere om gavebrev

Læs mere om ægtepagter

Læs mere om familielån