Ældre Sagen: Danmark spiser sammen i uge 17

Sammen med

Ræk ud og spis sammen -sammen med os

Året rundt har vi en dør åben til hyggeligt samvær og masser af spændende aktiviteter i vores mere end 200 lokalafdelinger over hele landet.

Du kan også være med i uge 17, når Danmark spiser sammenLige nu inviterer vi dig til både store og små fællesskaber om bordet, når Danmark Spiser Sammen i uge 17.

Du må rigtig gerne tage andre med, der har lyst til at møde nye mennesker.

Så ræk ud og spis sammen – sammen med os.

Læs mere på danmarkspisersammen.dk

Har du lyst til at gøre en forskel?

I lokalafdelingerne møder du nogle af de 18.000 frivillige, der står for vores mange social-humanitære opgaver og lokale arrangementer. Find et måltid i nærheden af dig, hvis du vil spise sammen med andre.

Læs vores store tema om ensomhed

Vi kan godt bruge en ekstra hånd, så måske har du lyst til at gøre en forskel for et andet menneske sammen med os – som fx spise- eller besøgsven?

Du har også mulighed for at være med til at organisere de mange frivillige tilbud eller involvere dig i lokalpolitisk arbejde.

Læs mere om, hvad du kan gøre en forskel som frivillig hos os

Mød andre i nærheden af dig

Har du lyst til at genoptage en gammel hobby eller starte på en ny og samtidig møde andre mennesker? I Ældre Sagens lokalafdelinger kan du deltage i masser sjove og spændende aktiviteter eller få en god hyggestund, hvor vi drikker en kop kaffe og får en god sludder.

Se aktiviteter i dit område

Sidst opdateret 04.04.2017