Ældre Sagen: Danmark spiser sammen i uge 17

Sammen med

Ræk ud og vær sammen - sammen med os

Året rundt har vi en dør åben til hyggeligt samvær og masser af spændende aktiviteter i vores mere end 200 lokalafdelinger over hele landet.

Sammen med Folkebevægelsen mod Ensomhed havde vi i uge 17 en lang række fællesspisninger. Du kan også være med i uge 17, når Danmark spiser sammen

Men Ældre Sagens mange frivillige laver andet end spisearrangementer, og vores indsats består af en række initiativer og aktiviteter over hele landet, året rundt.

Savner du indimellem selskab og samvær, kan du finde det sammen med os. For alle har behov for fællesskab og en hyggelig snak.

Vi ved, at det kan være svært at række ud. Men vi lover at møde dig med et smil og et hyggeligt fællesskab.

Mød andre i nærheden af dig

Har du lyst til at genoptage en gammel hobby eller starte på en ny og samtidig møde andre mennesker?

Mød andre igennem Ældre Sagen. Vi afholder mange forskellige arrangementer, for eksempel fordrag, badminton, dans og gåture, hvor der er rig mulighed for social samværI vores lokalafdelinger kan du deltage i sjove og spændende aktiviteter eller få en god hyggestund, hvor vi drikker en kop kaffe og får en god sludder.

Find aktiviteter i dit område


Har du lyst til at gøre en forskel?

I lokalafdelingerne møder du nogle af de 18.000 frivillige, der står for vores mange social-humanitære opgaver og lokale arrangementer.  

Vi kan godt bruge en ekstra hånd, så måske har du lyst til at gøre en forskel for et andet menneske sammen med os – som fx spise- eller besøgsven?

Du har også mulighed for at være med til at organisere de mange frivillige tilbud eller involvere dig i lokalpolitisk arbejde.

Sådan kan du gøre en forskel som frivillig

Sidst opdateret 12.06.2017