Ræk ud sammen med os. Få en besøgsven eller bliv selv besøgsven i Ældre Sagen.

Sammen med

Ræk ud og få en ven sammen med os

Alle kan have brug for en god snak, hyggeligt samvær eller en hjælpende hånd. Ræk ud efter fællesskabet. Meld dig som frivillig eller få fx en besøgsven.

Der er mange forskellige former for venskaber i Ældre Sagen, hvor man laver aktiviteter sammen. Det kan være et besøg med en kop kaffe og en sludder, en indkøbstur, en tur ud i det blå eller som ledsager til lokale aktiviteter som fx fællesspisning, it eller banko.

Tag det første skridt nu. - Sammen med os.

Ræk ud og få en besøgsven i Ældre Sagen  Ræk ud og bliv besøgsven i Ældre Sagen

Ræk ud og få en ven

Hvis du savner samvær i hverdagen, kan du fx få en besøgsven, som kommer forbi hjemme hos dig, eller som du følges med til en af vores mange aktiviteter og arrangementer. Vi har mange frivillige, der gerne vil hjælpe dig på vej.

Vi ved, at det kan være svært at række ud. Men vi lover at møde dig med et varmt håndtryk i et hyggeligt fællesskab.

 Ræk ud og bliv ven

Vi har brug for flere frivillige i Ældre Sagen, som har lyst til at være fx besøgsven eller at følges af til fx banko eller på indkøb.

Det kan være, at du besøger en ældre i sit eget hjem, tager med på indkøb eller går forbi og tager en anden person med på vej til et af vores arrangementer. 

Der er mange måder at være en ven i Ældre Sagen. 

Find aktiviteter og samvær i Ældre Sagen

Har du lyst til at genoptage en gammel hobby eller starte på en ny og samtidig møde andre mennesker? I Ældre Sagens lokalafdelinger kan du deltage i masser sjove og spændende aktiviteter eller få en god hyggestund, hvor vi drikker en kop kaffe og får en god sludder.

Find aktiviteter i lokalafdelingerne

Sidst opdateret 12.12.2016