Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Godt i gang med it

Dit digitale liv

Find aktiviteter med it nær dig

I hele landet arrangerer vi it-aktiviteter, du kan deltage i. Uanset om du har en computer, en tablet eller en smartphone, er der garanteret noget, du vil finde spændende.

Vil du blive bedre til at bruge din computer eller smartphone? Interesserer du dig for slægtsforskning? Synes du digital billedbehandling lyder spændende? Eller hvad med Windows 10, it-sikkerhed, tekstbehandling eller Facebook?

Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan finde af it-tilbud i vores 215 lokalafdelinger over hele landet.

Sådan deltager du

Klik på kortet og find en it-aktivitet, der falder i din smag. Du kan deltage alene og naturligvis også sammen med fx din ægtefælle eller en ven.

Alle er velkomne, og flere af aktiviteterne kan du deltage i, selv om du ikke er medlem af Ældre Sagen. Som udgangspunkt er aktiviteterne gratis at deltage i. Det står i beskrivelsen af aktiviteten, hvis det koster noget at deltage.

It-hjælp og support

Vil du gerne blive bedre til it, er der hjælp at hente. Fx hvis du har spørgsmål om brugen af din computer eller tablet. It-kyndige frivillige rundt om i landet sidder klar til at hjælpe og give dig gode råd og vejledning.

Læs mere om at få hjælp til it

Gå-med-ven – få en at følges med

Har du ikke mod på at møde op til en aktivitet alene, er der er mulighed for at få en at tage afsted sammen med.

Mange af Ældre Sagens lokalafdelinger tilbyder det vi kalder gå-med-ven. Det er en person, der kan gå med til aktiviteter eller ud på indkøb eller noget helt tredje.

Læs mere om gå-med-venner

Sidst opdateret 03.05.2024