Samvær og støtte

Samvær og støtte sammen med Ældre Sagens frivillige

It-hjælp

Ældre Sagens lokale afdelinger tilbyder support og kurser for dig, der gerne vil blive bedre til at bruge mulighederne i internettet og digital teknologi.

Der er hjælp at hente, hvis du har spørgsmål om din, smartphone, tablet eller computer. It-kyndige frivillige rundt om i landet sidder klar til at hjælpe og give dig gode råd om it.

Vær opmærksom på, at tilbuddene i de forskellige lokalafdelinger varierer. Her er en række muligheder for dig:

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies

It-kurser

Mange lokalafdelinger tilbyder forskellige it-kurser. Der er kurser i at bruge en smartphone, tablet eller pc for nybegyndere, og der er kurser for mere erfarne brugere. It-underviseren afholder kurset med hjælp fra en eller flere medhjælpere, som er til rådighed ved spørgsmål fra kursisterne.

It-hjælp

Du kan få hjælp i dit hjem, hvis du har problemer med din smartphone, tablet eller pc. En it-hjælper kommer på besøg og hjælper med dit it-problem. 

It-café

I en it-café tilbyder frivillige hjælp til at få løst it-problemer eller benytte it inden for et fast tidsrum. I it-caféen er det personlig betjening og din problemstilling, der er i centrum. I de fleste it-caféer er det ikke nødvendigt med tilmelding - du dukker bare op og bliver hjulpet efter tur.  

Sådan får du hjælp til it Kontakt din lokale afdeling af Ældre Sagen og hør mere om dine muligheder for at få hjælp. Det er gratis at få hjælp til it og du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen.

Kontakt din lokalafdeling og få hjælp til it 

 

Bliv frivillig

Ældre Sagen er Danmarks næststørste frivilligorganisation.
Vi er 20.000 frivillige over hele landet – og vi har brug for dig.
Sammen med os kan du gøre en forskel for et andet menneske. Du kan være frivillig på mange forskellige måder.
Læs også: Fem gode grunde til at blive frivillig
Bliv frivillig

Sidst opdateret 18.11.2021