Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Samvær og støtte

Samvær og støtte sammen med Ældre Sagens frivillige

Få hjælp til at løse dine it-problemer

Har du problemer med MitID eller Digital Post? Driller din mail, printer eller router? Eller har du spørgsmål om din smartphone, tablet eller computer?

Så kan du trygt kontakte en it-frivillig i din lokale afdeling af Ældre Sagen. Landet over har vi mange søde og rare it-frivillige, som gerne hjælper med at løse dine it-problemer. Din lokalafdeling af Ældre Sagen har højst sandsynligt et tilbud om it-hjælp, som passer til dig.

Vi hjælper hinanden med at hjælpe dig, så du trygt kan få løst dine it-problemer.

Find it-hjælpere nær dig


 

Her kan du se eksempler på de it-tilbud, lokalafdelingerne har:

It-kurser

Mange lokalafdelinger tilbyder forskellige it-kurser. Der er kurser i at bruge en smartphone, tablet eller pc for nybegyndere, og der er kurser for mere erfarne brugere. It-underviseren afholder kurset med hjælp fra en eller flere medhjælpere, som er til rådighed ved spørgsmål fra kursisterne.

It-hjælp i hjemmet

I flere af vores lokalafdelinger kan du få hjælp til it hjemme hos dig selv. Hvis du fx har problemer med din smartphone, tablet eller pc, kan en it-hjælper komme på besøg og hjælpe med dit it-problem. 

It-café

Rundt om i landet tilbyder mange lokalafdelinger også it-hjælp i deres it-caféer, hvor du kan få løst it-problemer eller få hjælp til at installere fx MitID og Digital Post. I it-caféen er det personlig betjening og din problemstilling, der er i centrum.
 

Sådan får du hjælp til it Kontakt din lokale afdeling af Ældre Sagen og hør mere om dine muligheder for at få hjælp. Det er gratis at få hjælp til it og du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen.

Kontakt din lokalafdeling og få hjælp til it

Bliv frivillig

Ældre Sagen er Danmarks næststørste frivilligorganisation.
Vi er 20.000 frivillige over hele landet – og vi har brug for dig.
Sammen med os kan du gøre en forskel for et andet menneske. Du kan være frivillig på mange forskellige måder.

Læs også: Fem gode grunde til at blive frivillig

Bliv frivillig

Sidst opdateret 17.07.2024