Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ferie alene - i fællesskab med Vikingbus Rejser

Tag med på nye oplevelser også selvom du skal rejse alene, Ferie alene - i fællesskab er for dig der stadig gerne vil opleve og rejse, her gør du det sammen med andre der også rejser alene. Hos Viking Busrejser bliver der taget hånd om dig hele vejen.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Rabat

500 kr. pr. person. Rabatten gælder nye bestillinger - dvs., at har du allerede indbetalt på en rejse, kan du ikke benytte medlemsrabatten.

Bemærk

Når du bestiller online på Vikingbus Rejser hjemmeside, kan du under hver rejse se, hvilken rabatkode/aftalekode der skal benyttes ved booking.

Busrejser - Ferie alene – i fællesskab

  • Indkvartering i enkeltværelse UDEN tillæg
  • Alle deltagere på rejsen, er "alene" - altså ingen par.
  • Der er fokus på fællesskabet, så nye venskaber skabes
  • Nye oplevelser hver dag på alle rejser
  • Opsamling mange steder i Danmark

Ferie alene – i fællesskab

Du kan sagtens tage på ferie alene og stadig få selskab på rejsen. Du behøver nemlig ikke en rejsepartner for at tage ud i verden og opleve nye byer, steder og kulturer.

Måske forbinder du det at rejse med familieferier eller ferie med en ægtefælle, kæreste eller en anden fast rejsepartner. Og så er tanken om at rejse alene måske ikke så oplagt. Men du kan sagtens tage ud at rejse, hvis du er alene. Og det er der flere og flere, der gør.

Flere ældre rejser alene

Faktisk stiger antallet af ældre, der rejser alene i disse år. Derfor kommer der også flere og flere tilbud til dig, der rejser uden partner, men som gerne vil rejse i et fællesskab.

Vælger du en grupperejse, så sørger Viking Busrejser for, at der er styr på rejsen og på aktiviteterne undervejs. Du bor på enkeltværelse, og dine medrejsende rejser også alene – ligesom dig.

Sådan kan du rejse single og stadig rejse sammen med andre

Måske tænker du på, om det vil blive ensomt eller kedeligt at rejse alene. Eller om du vil mangle nogen at dele dine oplevelser med.

Erfaringen viser, at de fleste, som prøver at rejse alene en gang, tager af sted igen. Hvis du rejser alene og stadig gerne vil have selskab, så kan du vælge en rejseform, hvor du er sammen med andre.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

”Ferie alene – i fællesskab”

”Ferie alene – i fællesskab” er Ældre Sagens koncept for dig, der rejser alene på ferie, og hvor du ikke skal betale for enkeltværelse.

I samarbejde med udvalgte rejsebureauer

De enkelte hoteller er informeret om, at gæsterne kommer alene, så her er du i gode hænder og sikret, at du får et værelse for dig selv.

Afhængigt af rejsebureau og typen af rejse, vil der være et antal fællesaktiviteter under opholdet, således at du får nogle gode oplevelser sammen med andre. 

Hvad er altid med i tilbuddet?

  • Der er ikke enkeltværelsestillæg.
  • Alle rejsende på turen rejser alene.
  • Du får dit eget værelse eller din egen lejlighed.
  • Der vil være et antal fællesarrangementer i form af fællesspisning, udflugter og lignende.

God rejselyst.