Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

MiniCruise til Gdansk i 3 dage

Nyd et dejligt MiniCruise til Gdansk i Polen - som byder på smalle middelaldergader, gotiske kirker og huse i renæssancestil. Sejlturen er med Stena Line fra Karlskrona i Sverige, til Gdynia i Polen.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Rabat

Spar 600 kr. pr. person.

Medlemspris efter rabat

1.999 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.
Normalpris 2.499 kr.
 

Afrejse og hjemkomst

Afrejse: 6. oktober 2024.
Hjemkomst: 8. oktober 2024.
 

Fra Sjælland

Opsamling: Slagelse, Ringsted, Roskilde, Høje Taastrup, Glostrup og København (DGI-Byen)

Tillæg for enkeltværelse

399 kr. pr. person.

Rejsen inkluderer

 • Busturen i 4**** turistbus
 • MiniCruise Karlskrona - Gdynia tur/retur
  (med Stena Line)
 • 2 x overnatning i udvendig kahyt
 • 2 x morgenmad på skibet
 • 2 x aftenbuffet inkl. øl/vand/vin ad
  libitum på skibet
 • Besøg i Åhus
 • Byrundtur i Gdansk
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Gdansk - Polens smukkeste by 

Gdansk er en af de gamle Hansestæder og en af Polens mest historiske byer. Her er der rig mulighed for at opleve en moderne dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt. Det moderne Gdansk byder på et stort udbud af shopping, underholdning og restauranter til gode priser. Prøv de klassiske polske restauranter og byens bryg- og snapse-huse. Byen er fyldt med spændende og anderledes muligheder.

1. dag: Besøg i Åhus - Med Stena Line til Polen

Afrejse fra Sjælland og videre over Øresundsbroen, turen fortsætter gennem Sydsverige. Undervejs besøger I byen Åhus – som er kendt for sin hyggelige bymidte, fremstilling af Absolut Vodka, åle fiskeriet og de kilometerlange sandstrande syd for byen. Krogede gader og bindingsværkshuse; Åhus er en hyggelig by med 10.000 indbyggere og en af Sveriges bedst bevarede middelalderbyer (bymidten). Det smukke brostenbelagte torv stammer fra middelalderen, hvor Åhus var en livlig by med handel og søfart. Bymidten har små gader og velbevarede bindingsværkshuse fra 1700- og1800-tallet.

Først på aftenen er I fremme i Karlskrona, her går I om bord på det flotte skib Stena Ebba. Indkvartering i udvendige kahytter (ikke køjesenge), alle med bad/toilet samt havudsigt. Herefter nydes aftenbuffeten i skibets restaurant inkl. øl/vand/vin drikke ad libitum. Nyd aftenen i skibets hyggelige bar eller i den afslappende lounge. Derudover er der butikken, hvor man kan finde et stort udvalg af parfume, kosmetik, legetøj, drikkevarer og slik.

2. dag: Byrundtur i Gdansk

Godmorgen på Østersøen! Dagen starter med en dejlig morgenbuffet, inden I ankommer til Gdynia først på formiddagen. Videre til Gdansk, hvor der venter en spændende byrundtur i den smukke by. Først ser I Westerplatte, hvor Anden Verdenskrig startede, da tyske soldater åbnede ild mod polske tropper. Videre på byrundturen oplever I de smalle middelaldergader, gotiske kirker og huse i renæssancestil. Den 1000 år gamle hansestad er desuden hjemby for nobelpristager og tidligere præsident Lech Walesa.

Derefter tid på egen hånd til frokost og oplevelser i byen. Besøg en af de klassiske polske restauranter og byens bryg- og snapsehuse. Byen er fyldt med spændende og anderledes muligheder. Ved aftenstid kører I tilbage til Gdynia, og går om bord på Stena Ebba. Aftenbuffet inkl. øl/vand/vin samt overnatning på skibet.

3. dag: Ankomst til Karlskrona

Tidlig morgenbuffet om bord på skibet, inden I ankommer til Karlskrona. Herfra kører I gennem Blekinge og videre til hjembyerne – efter et dejligt besøg i Gdansk.

Sejltider

6/10 - 7/10 Karlskrona – Gdynia kl. 21.00 – 09.00
7/10 - 8/10 Gdynia – Karlskrona kl. 21.00 – 06.30 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Ring til Vikingbus Rejser for bestilling, træffes mandag til fredag: kl. 09.00 – 15.00.
 • Oplys du er medlem af Ældre Sagen, dit medlemsnummer samt fødselsdag, måned og år.
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud