Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

1-dagstur til tirsdagsmarked i Stege

Hver uge afholdes "tirsdagsmarkeder" hvor Stege bliver fyldt med farverige boder, duftende madboder, spændende aktiviteter og ikke mindst mennesker der får byen til at summe af liv og glæde. Tag med Vikingbus Rejser på 1 dagstur til Stege.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Medlemspris

399 kr. pr. person.

Afrejse tirsdag den 6. august 2024

  • Lyngby Station kl. 7.10
  • København (DGI-Byen) kl. 7.50
  • Glostrup Station kl. 8.30
  • Køge (Ølby Station) kl. 9.00

Rejsen inkluderer

  • Buskørsel
  • Morgenmad i/ved bussen (rundstykke med ost/pålæg, morgenbrød samt kaffe/the)
  • Tid på egen hånd i Stege (ca. 5 timer)

Find vej

Stege - Tirsdagsmarked

Storegade 2

4780 Stege

Møn Handelstandsforening

Hvert år afholder Møn Handelstandsforening tirsdagsmarkeder, hvor byen bliver fyldt med boder, aktiviteter og ikke mindst mennesker. Den charmerende by Stege, som er beliggende på den smukke ø Møn, har i mange år tiltrukket besøgende fra nær og fjern med sin enestående kulturarv og idylliske atmosfære.
Særlig én begivenhed forvandler byen Stege til et pulserende centrum af aktivitet, og trækker tusindvis af mennesker til – nemlig ”Stege tirsdagsmarked.” 

Stege tirsdagsmarked

Velankommet til Stege, hvor det berømte Tirsdagsmarked er dagens højdepunkt. Der bliver god tid til at opleve den smukke by, og det spændende marked. Når sulten melder sig, kan der købes frokost i en af byens caféer. Man kan også besøge Thorsvang Samlermuseum (entré ikke inkl.), som har en omfattende samling, der bugner af alverdens ting fra de skønne dage, før verden gik af lave. Ved 15-tiden går turen igen mod hjembyerne, med en kort pause undervejs. 

Vordingborg.in om Stege tirsdagsmarked

”Hver tirsdag forvandles Stege til et labyrintisk netværk af farverige boder, duftende madboder og spændende aktiviteter, der får byen til at summe af liv og glæde. Fra tidlig morgen begynder markedet at tage form, og snart fylder lyden af mennesker og musik gaden. Folk strømmer til fra nær og fjern, nysgerrige efter at udforske de mange muligheder, som markedet har at byde på.”

”Stege tirsdagsmarked har virkelig noget for enhver sjæl. Boderne byder på et væld af lækre lokale produkter, friske grøntsager og frugter, håndværk og kunstværker samt et udvalg af vintagegenstande og antikviteter. Det er et paradis for madelskere, hvor man kan forkæle smagsløgene med lokale specialiteter, såsom friskfanget fisk, økologiske oste, hjemmebagt brød og meget mere”.

Copyright © Vordingborg.in

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ring til Vikingbus Rejser for bestilling, træffes mandag til fredag: kl. 9.00 – 15.00.
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen og dit medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud