Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser

Rejs med Ans Rejser på ferie i Danmark eller udlandet. Ans Rejser har specialiseret sig i smagsrejser i Danmark, en kombination af kør selv-ferie og busrejse, hvor du selv sørger for at komme til Herning og så bliver du transporteret rundt i bus på alle udflugter. Du får altid 500 kr. i rabat pr. person hos Ans Rejser. Læs mere om Ans Rejser nederst på siden.

Aktuelle tilbud fra Ans Rejser (10)

Ans rejser - Smagen af jul 2024

Herning

Lad Ans Rejser få jer i julehumør med Ans Rejsers juletur, hvor I skal høre unikke fortællinger og samtidig får I smagsløgene forkælet. Der skal bl.a. smages på julevine, besøges et lokalt kunstnerpar og besøges en julehandel.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 3.995 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Smagen af jul med Kirsten Siggaard

Herning

På Ans Rejsers store juletur med Kirsten Siggaard som vært, står den på Dolphins Julebingo med skøn julemusik og julebagning. Hyg dig med god mad, julemenu, julesange, julesmåkager og hyggelige udflugter og foredrag.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 3.995 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Smagen af Gourmet

Herning

Smagen af Gourmet bliver en af nyhederne for sæson 2024 som den ene af Ans Rejsers to nye smagerejser. Kom med på gastronomisk sanserejse, hvor dine smagsløg bliver forkælet! I skal besøge Midtjyllands eneste Michelin-restaurant Domæne, hvor I skal have en 5-retters selskabsmenu. Spar 500 kr. på en gastronomisk sanserejse, hvor dine smagsløg bliver forkælet!

Spar 500 kr.

Medlemspris 7.395 kr.

Spar 500 kr.

Ans Rejser - Prag – Den Gyldne Stad

Ferie i udlandet

Tag med Ans Rejser på busrejse til Den Gyldne Stad. Prag gør sig med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie og mange tårne, mere end værdig til sit tilnavn. Tag på denne smukke rejse og spar 500 kr. pr. person.

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket prisen

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket prisen

Ans Rejser - Smagen af Middelhavet

Ferie i udlandet

Rejs med Ans Rejser 8 dage til Tyrkiet, hvor masser af spændende oplevelser venter. I skal blandt andet besøge Taurus bjergene bag Alanya, Ali Babas gamle stenhus og får mulighed for at tage med Alanyas svævebane. Samtidig er der gode muligheder for at udforske det tyrkiske køkken og smage lokale egnsretter.

Få 500 kr. i rabat. Rabatten er fratrukket medlemsprisen

Medlemspris 7.495 kr.

Få 500 kr. i rabat. Rabatten er fratrukket medlemsprisen

Ans Rejser - Nyhed Smagen af Østjylland

Herning

Nyhed - tag med Ans Rejser på en 5 dages kulinarisk smagsrejse i Østjylland. I besøger blandt andet Det Grønne Museum, AroS, Møllers Mølleri og kommer på sejltur med Hjejlen.

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket medlemsprisen

Medlemspris 4.495 kr.

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket medlemsprisen

Ans Rejser - 10 dages Senior Højskole

Herning

Tag på seniorhøjskole på Hotel Herning med Ans Rejser. 10 dage med mange konturelle indslag, foredrag m.m. Bemærk at der ikke er enkeltværelsestillæg på dette ophold.

Intet værelsestillæg på seniorhøjskole opholdet

Medlemspris 9.495 kr.

Intet værelsestillæg på seniorhøjskole opholdet

Ans Rejser - Smagen af Limfjorden

Herning

Tag med på denne rejse i gastronomiens tegn. I bor på Dolphin Hotel i Herning og bliver kørt i bus rundt til både Fur og Venø, hvor turene både byder på besøg på Fur Bryghus, Venø Seafood og meget mere. Spar 500 kr. som medlem af Ældre Sagen.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 4.495 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Smagen af Vestjylland

Herning

Tag med Ans Rejser til Vestjylland, hvor i bliver kørt med bus rundt og smager jer gennem et unikt landskab. I besøger de herligste ildsjæle der brænder for deres job og deres specialitet. Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur og meget mere. Spar 500 kr. som medlem af Ældre Sagen.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 4.495 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Hotel Højskole i Herning

Herning

Glæd dig til 4 dage med glad sang, skøn mad, store oplevelser, kunst og ikke mindst fantastiske mennesker. Spar 500 kr. som medlem af Ældre Sagen.

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket

Medlemspris 4.495 kr.

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket

Rejser i  Danmark

Rejser i Danmark med Ans Rejser, handler om det sociale samvær og fællesskab. Hos Ans Rejser gør de meget ud af at give ny viden kombineret med hyggeligt samvær, mens du får en masse oplevelser på de udflugter i Danmark som er en del af rejsen. Ans Rejser har specialiseret sig i oplevelser rundt om i Danmark, hvor du både ser, høre og smager på lokale specialiteter.

Smagen af - udvalgte steder i Danmark

Smagen af - illustrerer ganske glimrende, hvordan Ans Rejser vil arbejde med nye rejser i Danmark og deres produkter. Netop at sammensætte rejser for alle sanser. Historiske steder for at opnå viden, natur for øje og sind. Mad og drikke for smag og dufte. Musik for fællesskab og hjerte.

Ans Rejser tror på, at de ved at skabe denne helhed kan skabe oplevelser, der giver gode og glade varige minder. De ønsker som sådan ikke at være de billigste, for de ved at kvalitet koster. Men de ved også, at deres gæster bagefter ikke husker, om den var 200 kr. dyrere eller billigere, men om det har været det hele værd!

Derfor er det også en kæmpe glæde for Ans Rejser, at alle deres smagsrejser blevet så populære. Som medlem af Ældre Sagen får du gennem hele året gode tilbud og Ældre Sagen rabat hos Ans Rejser.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Rejserne er unikke - KUN med Ans Rejser
 • Alle måltider inkluderet
 • 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
 • Fantastiske smagsoplevelser

Rejser til udlandet

Du finder både ind- og udlandsrejser med unikke programmer, og så er der dansk rejseleder med på alle rejser. Ans Rejser har mere end 30 års erfaring, hvor gæsten sættes i centrum for at skabe den helt rigtige oplevelse. Ans Rejser tager gerne dét ekstra skridt for at hjælpe deres gæster i den rigtige retning.

Ældre Sagen Rabat hos Ans Rejser

Som medlem af Ældre Sagen sparer I altid 500 kr. pr. person på tilbuddene fra Ans Rejser.

I sørger selv for transport til Dolphin Hotel i Herning, hvorfra bliver I transporteret rundt i bus på alle de udflugter I skal på, i løbet af opholdet. I kan vælge mellem følgende rejser:

 • Smagen af Limfjorden
 • Smagen af Vestjylland
 • Smagen af Østjylland
 • Hotel Højskole i Herning
 • Smagen af Gourmet
 • Smagen af Jul med Kirsten Siggaard
 • Smagen af Jul

Andre tilbud fra Ans Rejser

 • Smagen af Middelhavet
 • Senior højskoleophold
 • Løbende tilbud på rejser til udlandet.

Som medlem af Ældre Sagen finder du mange forskellige rejser i Danmark.