Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo
Rejs med Ans Rejser på ferie i Danmark eller udlandet. Ans Rejser har specialiseret sig i smagsrejser i Danmark, en kombination af kør selv-ferie og busrejse, hvor du selv sørger for at komme til Herning og så bliver du transporteret rundt i bus på alle udflugter. Du får altid 500 kr. i rabat pr. person hos Ans Rejser. Læs mere om Ans Rejser nederst på siden.

Aktuelle tilbud fra Ans Rejser (7)

Rejser i  Danmark

Rejser i Danmark med Ans Rejser, handler om det sociale samvær og fællesskab. Hos Ans Rejser gør de meget ud af at give ny viden kombineret med hyggeligt samvær, mens du får en masse oplevelser på de udflugter i Danmark som er en del af rejsen. Ans Rejser har specialiseret sig i oplevelser rundt om i Danmark, hvor du både ser, høre og smager på lokale specialiteter.

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark illustrerer ganske glimrende, hvordan Ans Rejser vil arbejde med nye rejser i Danmark og deres produkter. Netop at sammensætte rejser for alle sanser. Historiske steder for at opnå viden, natur for øje og sind. Mad og drikke for smag og dufte. Musik for fællesskab og hjerte.

Ans Rejser tror på, at de ved at skabe denne helhed kan skabe oplevelser, der giver gode og glade varige minder. De ønsker som sådan ikke at være de billigste, for de ved at kvalitet koster. Men de ved også, at deres gæster bagefter ikke husker, om den var 200 kr. dyrere eller billigere, men om det har været det hele værd!

Derfor er det også en kæmpe glæde for Ans Rejser, at alle deres smagsrejser blevet så populære. Som medlem af Ældre Sagen får du gennem hele året gode tilbud og Ældre Sagen rabat hos Ans Rejser.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

  • Rejserne er unikke - KUN med Ans Rejser
  • Alle måltider inkluderet
  • 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
  • Fantastiske smagsoplevelser

Rejser til udlandet

Du finder både ind- og udlandsrejser med unikke programmer, og så er der dansk rejseleder med på alle rejser. Ans Rejser har mere end 30 års erfaring, hvor gæsten sættes i centrum for at skabe den helt rigtige oplevelse. Ans Rejser tager gerne dét ekstra skridt for at hjælpe deres gæster i den rigtige retning.

Ældre Sagen Rabat hos Ans Rejser

Som medlem af Ældre Sagen sparer I altid 500 kr. pr. person på tilbuddene fra Ans Rejser.

I sørger selv for transport til Dolphin Hotel i Herning, hvorfra bliver I transporteret rundt i bus på alle de udflugter I skal på, i løbet af opholdet. I kan vælge mellem følgende rejser:

  • Smagen af Danmark
  • Smagen af Limfjorden
  • Smagen af Vestjylland NYHED 2023
  • Hotel Højskole i Herning
  • Løbende tilbud på rejser til udlandet.

Som medlem af Ældre Sagen finder du mange forskellige rejser i Danmark.

Se alle dine muligheder for Ferie i Danmark her