Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser

Rejs med Ans Rejser på ferie i Danmark eller udlandet. Ans Rejser har specialiseret sig i smagsrejser i Danmark, en kombination af kør selv-ferie og busrejse, hvor du selv sørger for at komme til Herning og så bliver du transporteret rundt i bus på alle udflugter. Du får altid 500 kr. i rabat pr. person hos Ans Rejser. Læs mere om Ans Rejser nederst på siden.

Aktuelle tilbud fra Ans Rejser (6)

Ans Rejser - Smagen af jul med Kirsten Siggaard

Herning

Tag med Ans Rejser på en 5 dags juletur, i år med Kirsten Siggaard som vært. Den står på dejlig ophold på Dolphins Hotel med blandt andet Julebingo med skøn julemusik og julebagning hyggeligt samvær og kulturelle oplevelser.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 4.795 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Smagen af Jul med Georg Julin

Herning

Tag med Ans Rejser på årets juletur til Dolphin Hotel i Herning. Få god mad, julemenu, julesange og julesmåkager og meget mere. Det hele kædes sammen af det julepyntede hotel og personale og med Georg Julin som "julenisse" og glad vært.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 4.795 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Prag deluxe

Ferie i udlandet

Tag med på denne busrejse til Prag med Ans Rejser og oplev det bedste af Prag, den smukke by, kendt for sin historie. Spar 500 kr. som medlem af Ældre Sagen.

500 kr. i rabat er fratrukket medlemsprisen

Medlemspris fra 5.795 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket medlemsprisen

Ans Rejser - Smagen af Limfjorden

Herning

Tag med på denne rejse i gastronomiens tegn. I bor på Dolphin Hotel i Herning og bliver kørt i bus rundt til både Fur og Venø, hvor turene både byder på besøg på Fur Bryghus, Venø Seafood og meget mere. Spar 500 kr. som medlem af Ældre Sagen.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 4.495 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Smagen af Vestjylland

Herning

Tag med Ans Rejser til Vestjylland, hvor i bliver kørt med bus rundt og smager jer gennem et unikt landskab. I besøger de herligste ildsjæle der brænder for deres job og deres specialitet. Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur og meget mere. Spar 500 kr. som medlem af Ældre Sagen.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Medlemspris 4.495 kr.

500 kr. i rabat er fratrukket prisen

Ans Rejser - Hotel Højskole i Herning

Herning

Glæd dig til 4 dage med glad sang, skøn mad, store oplevelser, kunst og ikke mindst fantastiske mennesker. Spar 500 kr. som medlem af Ældre Sagen.

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket

Medlemspris 4.495 kr.

Spar 500 kr. Rabatten er fratrukket

Rejser i  Danmark

Rejser i Danmark med Ans Rejser, handler om det sociale samvær og fællesskab. Hos Ans Rejser gør de meget ud af at give ny viden kombineret med hyggeligt samvær, mens du får en masse oplevelser på de udflugter i Danmark som er en del af rejsen. Ans Rejser har specialiseret sig i oplevelser rundt om i Danmark, hvor du både ser, høre og smager på lokale specialiteter.

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark illustrerer ganske glimrende, hvordan Ans Rejser vil arbejde med nye rejser i Danmark og deres produkter. Netop at sammensætte rejser for alle sanser. Historiske steder for at opnå viden, natur for øje og sind. Mad og drikke for smag og dufte. Musik for fællesskab og hjerte.

Ans Rejser tror på, at de ved at skabe denne helhed kan skabe oplevelser, der giver gode og glade varige minder. De ønsker som sådan ikke at være de billigste, for de ved at kvalitet koster. Men de ved også, at deres gæster bagefter ikke husker, om den var 200 kr. dyrere eller billigere, men om det har været det hele værd!

Derfor er det også en kæmpe glæde for Ans Rejser, at alle deres smagsrejser blevet så populære. Som medlem af Ældre Sagen får du gennem hele året gode tilbud og Ældre Sagen rabat hos Ans Rejser.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

  • Rejserne er unikke - KUN med Ans Rejser
  • Alle måltider inkluderet
  • 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
  • Fantastiske smagsoplevelser

Rejser til udlandet

Du finder både ind- og udlandsrejser med unikke programmer, og så er der dansk rejseleder med på alle rejser. Ans Rejser har mere end 30 års erfaring, hvor gæsten sættes i centrum for at skabe den helt rigtige oplevelse. Ans Rejser tager gerne dét ekstra skridt for at hjælpe deres gæster i den rigtige retning.

Ældre Sagen Rabat hos Ans Rejser

Som medlem af Ældre Sagen sparer I altid 500 kr. pr. person på tilbuddene fra Ans Rejser.

I sørger selv for transport til Dolphin Hotel i Herning, hvorfra bliver I transporteret rundt i bus på alle de udflugter I skal på, i løbet af opholdet. I kan vælge mellem følgende rejser:

  • Smagen af Danmark
  • Smagen af Limfjorden
  • Smagen af Vestjylland NYHED 2023
  • Hotel Højskole i Herning
  • Løbende tilbud på rejser til udlandet.

Som medlem af Ældre Sagen finder du mange forskellige rejser i Danmark.

Se alle dine muligheder for Ferie i Danmark her