Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Hulmurs - eller loftisolering fra Nanostone og Isover

Få isoleret dit hus. Nanostone samarbejder med de Autoriserede Isover indblæsere, som er specialuddannet i at udføre energieffektive isoleringsløsninger. Som medlem af Ældre Sagen får du 10 % rabat.

Samarbejdspartner

Nanostone

Rabat

10% på hulmursisolering (etplanshus op til 150 m2 bolig).

Hulmursisolering pris eksempler

 • Hulmursisolering (etplanshus op til 150 m2 bolig): Medlemspris 11.499 kr. Normalpris 12.777 kr.
 • Hulmursisolering (toplanshus op til max 80 m2 i grundplan): Medlemspris 14.995 kr. Normalpris: 16.110 kr.
 • Loftisolering (efterisolering af loft med 200 mm ISOVER Insulsafe): Medlemspris fra 219,50 kr. pr. m2 Normalpris: Fra 244 kr. pr. m2.

Info om produkterne

Prisen inkluderer transport, arbejde og materialer
Ved loftisolering er prisen inklusiv hævet gangbro og lysning omkring loftlemmen i den nye højde
 

Bemærk

Der tages forbehold for specielle huskonstruktioner, vinkelvillaer og specielle klargøringsarbejder, der ikke indgår i almindeligt isoleringsarbejde. Nanostone og ISOVER gennemgår ved besøg hos dig hele opgaven, og ved eventuelle ekstraudgifter bliver disse præsenteret i et tilbud inden udførsel.

Loft- og hulmursisolering med Isover glasuld

Hvis varmeforbruget er for højt, er sandsynligheden for at varmen forsvinder ud i det blå gennem taget og ydermurene stor. Efterisolering holder varmen inde i huset. Ved at efterisolere dit loft eller din hulmur med glasuld bliver både din varmeregning reduceret og din komforttemperatur forbedret.

Reducér din varmeregning med loft- og hulmursisolering

Efterisolering med ISOVER InsulSafe giver dig et behageligt indeklima og er en nem, effektiv måde at nedbringe din varmeregning. Efterisolering er også en fornuftig investering, som kan bidrage til en værdiforøgelse af dit hus - ved at energirenovere kan huset få et bedre energimærke. Med isolering fra Isover får du markedets bedste kvalitet og med en Autoriseret Isover Indblæser en høj faglig udførelse.

Hvorfor bør du efterisolere dit hus?

Når du vælger at isolere med Nanostone og Isover får du et produkt med en god isoleringsevne i bedste brandklasse. Samtidig er glasuldsisolering ikke fugtfølsom. Perfekt til det danske klima.

 • Isolering er en af de mest effektive veje til at reducere energiforbruget i dit hjem
 • Isolering forbedrer dit indeklima og øger varmekomforten i boligen
 • Isover glasuld må anvendes i miljømærkede huse og er uden tilsætning af sundhedsskadelige brandhæmmere og skimmelmidler.
 • Isover glasuld er ubrændbart (Brandklasse A1)
 • Isover glasuld holder hele bygningens levetid

Hvornår skal du vælge loft- og hulmursisolering? 

 • Loftisolering:

  Hvis dit loft ikke er isoleret, er din varmeregning sandsynligvis højere end i et tilsvarende hus med isoleret loft. Varme søger nemlig opad, og uden et godt isoleret loft forsvinder varmen ud gennem taget. Hvis det er mange år siden, at dit loft er blevet isoleret, bør du overveje efterisolering. Du vil mærke effekten fra dag ét.
 • Hulmursisolering:

  Hvis dit hus er bygget før 1960, er der stor sandsynlighed for, at det er bygget med en indvendig og udvendig mur. Imellem disse mure vil der være et hulrum, som du med fordel kan vælge at efterisolere. Dermed undgår du kolde vægge og holder på varmen inde i huset. Isolatøren indblæser isoleringsmaterialet i dette hulrum. Efterisolering tager ofte kun en dag og er ofte tjent hjem på 3-4 år.

Det tager ofte kun én dag at efterisolere. Ved loftisolering er der behov for adgang til loftet, hvorimod isolering af hulmuren klares udefra og ikke kræver adgang til huset.

 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 22 00 20
E-mail: info@nanostone.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud