Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tilbud på Drystone System - hold kælderen tør

Drystone er en innovativ løsning, som er med til at bekæmpe fugt i kælderen. Enheden sættes op på væggen med kun 2 skruer. Med udgangspunkt i en teknologi kaldet elektromagnetisk polaritet, sender den lave lydbølger gennem væggen, og gør at vandet i væggen søger ud mod jorden. Kort fortalt, så holder den dine kældermure tørre. Få 30% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Nanostone

Rabat

Få 30% på et Drystone System fra Nanostone. Rabatten er fratrukket medlemsprisen. Tilbuddet gælder resten af 2024.

 

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner.

 

Medlemspris eksempel

26.075 kr. for op til 100 m² kælder. Normalpris 37.250 kr. inkl. moms. Der findes flere modeller til flere kælderstørrelser. Tilfredshedsgaranti! -Har Drystone systemet ikke reduceret fugtniveauet tilfredsstillende indenfor 18 måneder, kan du returnere enheden og få hele din investering retur.

Fordelene ved Drystone:

  • DK’s mest dokumenterede løsning mod opstigende fugt.
  • Fjerner fugt i kælder murværk.
  • Fjerner lugtgener og forebygger skimmelsvamp.
  • Forbedrer indeklimaet.
  • Billig i driftsomkostninger.
  • Reducerer varmeomkostninger.
  • 30 års produktgaranti – vedligeholdelsesfri.
  • Tilfredshedsgaranti -Har Drystone systemet ikke reduceret fugtniveauet tilfredsstillende indenfor 18 måneder, kan du returnere enheden og få hele din investering retur.

Tilbud på Drystone System fra Nanostone

Drystone er en innovativ løsning, som er med til at bekæmpe fugt i kælderen. Enheden sættes op på væggen med kun 2 skruer. Med udgangspunkt i en teknologi kaldet elektromagnetisk polaritet, sender den lave lydbølger gennem væggen, og gør at vandet i væggen søger ud mod jorden. Kort fortalt, så holder den dine kældermure tørre. 

Hvordan virker det?

Drystone systemet tager udgangspunkt i teknologien kaldet elektromagnetisk polaritet, som modarbejder fugt i kælderen. Elektromagnetisk polaritet går i sin korthed ud på, at man ved at udsende meget lavfrekvente lydbølger i væggen, forhindre vandmolekylerne i at samle sig, og dermed får dem til at bevæge sig tilbage mod jorden igen, så dine vægge forbliver permanent tørre. Dette betyder at du kan sige farvel til skimmelsvamp og andre fugtskader.

Fordelen ved Drystone System i forhold til andre kendte systemer, som fjerner fugt i kælder er, at den installeres trådløst uden, at der skal bores eller ligges omfangsdræn.

Systemet installeres som en boks blot med to skruer på væggen og tilsluttes en stikkontakt. Effekten af reduceret fugt i kælderen er afhængig af en række faktorer såsom: fugtigheden i væggen, væggens tykkelse samt materiale af væggen. Men det er forventeligt at se et resultat allerede indenfor 6-12 måneder.

Kontakt Nanostones eksperter i dag, og få et gratis og uforpligtende besøg med fugtmåling.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 22 00 20
E-mail: info@nanostone.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud