Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Nanostone

Nanostone har mere end 15 års erfaring og er specialister i afrensning af fliser og træterrasser, tage og facader. Som noget nyt kan de også renset din græsplæne for mos og ukrudt.

Aktuelle tilbud fra Nanostone (8)

Tilbud på rensning af tagrender

Få ro i maven og lad Nanostone rense dine tagrender med den nyeste teknologi og fotodokumentation. Få 30% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Rabat 30%

Tilbud på Drystone System - hold kælderen tør

Drystone er en innovativ løsning, som er med til at bekæmpe fugt i kælderen. Enheden sættes op på væggen med kun 2 skruer. Med udgangspunkt i en teknologi kaldet elektromagnetisk polaritet, sender den lave lydbølger gennem væggen, og gør at vandet i væggen søger ud mod jorden. Kort fortalt, så holder den dine kældermure tørre. Få 30% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Gælder resten af 2024

Rabat 30%

Gælder resten af 2024

Tilbud på algebehandling af tag

Få 30% rabat på algebehandling af dit tag. Hos Nanostone tilbyder de en professionel og skånsom algebehandling, udført med markedets mest miljørigtige produkt.

Gælder ved en årlig serviceaftale

Rabat 30%

Gælder ved en årlig serviceaftale

Hulmurs - eller loftisolering fra Nanostone og Isover

Online

Få isoleret dit hus. Nanostone samarbejder med de Autoriserede Isover indblæsere, som er specialuddannet i at udføre energieffektive isoleringsløsninger. Som medlem af Ældre Sagen får du 10 % rabat.

Rabat 10%

Fliserens med Imprægnering - Nanostone

Online

Er dine fliser også hårdt ramt af alger og flisepest? Bestil en gratis prøverens hos Nanostone og se dine gamle fliser komme til live igen. Få 35% rabat hos Nanostone

Gælder på listeprisen.

Rabat 35%

Gælder på listeprisen.

Algebehandling af facade

Bestil en algebehandling af din facade og få et flot og holdbart resultat. Som medlem af Ældre Sagen får du 30% rabat.

Medlemspris 1.750 kr.

Rabat 30%

Medlemspris 1.750 kr.

Rabat på græsplænepleje fra Nanostone

Få en smuk græsplæne til sommer, lad Nanostone komme på besøg og sørge for den bliver plejet, gødet så den er klar til en ny sæson. Vælg mellem to forskellige løsninger. Som medlem af Ældre Sagen får du minimum 15% rabat.

Rabat 15%

Rabat på rensning af træterrasse

Få 35% rabat på rensning af din træterrasse. Hos Nanostone tilbyder de af en professionel rensning, hvor de renser og behandler din træterrasse helt i bund.

Rabat 35%