Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Busrejse: "Fyn er fin"

Oplev de fynske byer, Faaborg, Odense og Svendborg, der byder både på charme, historie og moderne bystemning. Fyldt til randen med maritim atmosfære inviterer de med deres brostensbelagte gader og skæve bindingsværkshuse til nærvær og hygge.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Rabat

Spar 600 kr. pr. person.

Medlemspris efter rabat

1.999 kr. pr. person i enkeltværelse. Normalpris 2.599 kr.

Tilkøbsmuligheder

Guidet byvandring i Faaborg (1. dag): 79 kr.
Guidet byvandring i Odense (2. dag): 79 kr.
Guidet byvandring i Svendborg (3. dag): 79 kr.

Afrejse

Fra Sjælland
 
 

Afrejse fra sjælland 

Den 18. - 20. juni og 6. - 8. august med opsamling fra: København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted og Slagelse.

Afrejse fra Jylland

Den 17. - 19. september, med opsamling fra: Randers, Aarhus, Skanderborg, Vejle og Fredericia.

Tillæg for enkeltværelse

 299 kr. pr. person. Normalpris for ekstraværelse er 599 kr.

Rejsen inkluderer

 • Busturen i 4-★★★★ turistbus
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • Besøg i Faaborg
 • Besøg i Odense
 • Besøg i Svendborg
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Tilbuddet gælder til den 23. juli.

Find vej

Hotel Vissenbjerg Storkro

Søndersøvej 30

5492 Vissenbjerg

1. dag: Faaborg – porten til øhavet

Afrejse fra Sjælland (juni og aug.) samt fra Jylland (sept.), og derefter til Faaborg. Mod tilkøb på 79 kr. er det muligt at opleve Faaborg på en guidet byvandring. På denne tur kommer guiden med fortælling om byen samt spændende anekdoter, der knytter sig dertil. Derefter tid på egen hånd i Faaborg.

Med Det Sydfynske Øhav i forhaven og Svanninge Bakker i baghaven ligger én af Danmarks ældste og smukkeste købstæder; Faaborg. Byen er indbegrebet af sydfynsk stokroseidyl. Byen emmer af historie med sine brostensbelagte smalle gader, velbevarede gamle købmandsgårde og Klokketårnet, som er byens vartegn. Sidst på eftermiddagen går tuen gennem smukke landskaber på Sydfyn og videre til hotellet i Vissenbjerg. Indkvartering samt aftensmad på hotellet.

2. dag: Odense - Fyns grønne hovedstad

Odense er et must, når man besøger Fyn. Så enkelt kan det siges. Odense er storbyhygge med overskuelige afstande - og tilmed har byen den største koncentration af anerkendte museer uden for hovedstadsområdet.

Morgenmad på hotellet. Derefter bringer bussen jer til Odense, hvor hele dagen er til egne oplevelser. Mod tilkøb på 79 kr. kan byen udforskes gennem en guidet byvandring. På denne byvandring fortælles om Odense Bys historie op gennem århundrederne, om købmænd, kirkens folk, konger, adelige og helt almindelige mennesker. Ligesom man ser og hører historien om Odenses nye stolthed, det nye H.C. Andersen museum. Sommer i Odense er lig med masser af udeliv, små hyggelige musikevents, hygge i parkerne og god mad, en kop kaffe ved åen og meget mere. Sidst på eftermiddagen går turen igen til hotellet, og senere nydes aftensmaden.

3. dag: Svendborg – Øhavets hovedstad

Vissenbjerg forlades for denne gang efter morgenmad på hotellet. I dag skal I besøge Øhavets hovedstad - nemlig Svendborg. Hvis man vil opleve Svendborg på en guidet byvandring, er dette muligt (tilkøb 79 kr.). På turen oplever man historien lige dér, hvor det skete. Der fortælles om Svendborg i middelalderen samt om byens mangeårige søfartshistorie. Tid på egen hånd i Svendborg.

Svendborg er kåret til Danmarks flotteste handelsby, og har man et par timer, kan I sagtens nå at snuse til byens helt særlige atmosfære. Nogle gange handler det bare om at læne sig tilbage i en caféstol og iagttage det pulserende liv summe forbi. Sådan er det i Svendborg. Ved 15-tiden forlader I Svendborg, og turen går igen mod hjembyerne - efter en dejlig miniferie på Fyn.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Ved bestilling oplys rabatkoden ÆS-BUSREJSER
 • Bestil rejsen online
 • Ring til Vikingbus Rejser for bestilling, træffes mandag til fredag: kl. 09.00 – 15.00.
 • Oplys du er medlem af Ældre Sagen og dit medlemsnummer.
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud