Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rejse til Anholt

Anholt Gin er én af flere oplevelser, der venter, hvis du rejser til Anholt på et tre dage langt ophold. I kan også se frem til en guidet rundtur på øen, hvor der også bliver mulighed for at opleve Danmarks mest isolerede ø på egen hånd. Der er rabat at hente for medlemmer af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Rabat

Spar 600 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris fra
4.399 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris er 4.999 kr. 

Afrejse og hjemrejse

Tur 1 (tidlig afrejse fra Sjælland). Afrejse: 14. juni 2024. Hjemkomst: 16. juni 2024.
Tur 2 (med "sen" afrejse fra Sjælland) Afrejse: 18. august 2024. Hjemkomst: 20. august 2024.

Opsamling Sjælland, Fyn og Jylland
København (DGI-Byen), Glostrup, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Odense, Fredericia, Vejle og Skanderborg.

Indkvarteringsmuligheder (pris pr. person)
Dobbeltværelse med fælles bad/toilet: 4.399 kr.
Dobbeltværelse (lille) med eget bad/toilet: 4.799 kr.
Dobbeltværelse med eget bad/toilet: 4.899 kr.
Dobbeltværelse med eget bad/toilet, terrasse mod havn: 5.099 kr.
Enkeltværelse med fælles bad/toilet: 4.898 kr.
Enkeltværelse (lille) med eget bad/toilet: 5.298 kr.
Enkeltværelse med eget bad/toilet: 5.398 kr.
Enkeltværelse med eget bad/toilet, terrasse mod havn: 5.898 kr.
= Alle priser er medlemspriser, og rabatten er fratrukket priserne.

Tillæg for enkeltværelse
Fra kr. 499 kr.

Rejsen inkluderer

Busturen i 4-**** turistbus
Færge til/fra Anholt
2 x overnatninger
2 x morgenmad
2 x aftensmad
1 x frokost
Guidet gåtur på Anholt 
Besøg på Anholt Gin inkl. smagsprøve
Serviceperson på Anholt
Gebyr til Rejsegarantifonden


Find vej

Pakhuset Anholt

Gennem Landet 76

8592 Anholt

Program for rejse i juni

Tidlig afrejse fra København/Sjælland med start ca. kl. 05.00.

1. dag: Udrejse til Grenå – Med færgen til Anholt – Anholt Gin

Opsamling på Sjælland og Fyn samt i Jylland. Pause undervejs. Videre til Grenå, hvor I skal med færgen til Anholt. Først anbringer I jeres bagage på bagagevognen, og derefter finder I en god plads på færgen. Overfarten tager ca. 3 timer – husk du nu er på vej til Danmarks mest isolerede øsamfund. Om bord nyder I en let frokost, og undervejs sejler I forbi Anholt Havmøllepark, der består af 111 havmøller.

Ved ankomst til Anholt finder I jeres bagage og går det korte stykke vej til Pakhuset Anholt, hvor I modtages af stedets ejer Anja, som byder jer velkommen og henviser jeres værelser. Efter man er blevet indkvarteret, er der mulighed for en lille gåtur i området ved havnen. Her findes købmand, cykeludlejning mv. Herefter skal I besøge Anholt Gin, hvor I også smager på den lokale gin, som er produceret på friske enebær fra Anholt; håndplukket med hjælp fra en masse frivillige mennesker. Aftensmaden nydes på et spisested tæt ved Pakhuset.

2. dag: Guidet gåtur på Anholt – Fordybelse, natur og enkelhed 

Morgenmad. Derefter skal I på en guidet gåtur på ca. 3 timer. Her fortælles om Anholts historie og natur, samt hvordan livet er på Danmarks mest isolerede ø. I kommer også lidt rundt i Anholt By. Turen er på ca. 8 km. På Anholt er der også mulighed for at leje cykler og golfbiler eller tage en lille tur med den lokale taxa - der oplyses omkring dette ved ankomst til øen.

Anholt byder på storslået natur og rummer Danmarks eneste ørken. Fra øens to ”bjerge”, Nordbjerg og Sønderbjerg, kan man opleve nogle flotte udsigter. Frokost denne dag er på egen hånd - køb en sandwich eller måske har kroen åben. Anholt er unik på mange måder, og hele øen er et stort eldorado af vilde blomster og frie fugle, og overalt kan man komme tæt på et helt fantastisk plante- og dyreliv. Aftensmaden nydes igen på et spisested tæt ved Pakhuset.

3. dag: Farvel til Anholt – Hjemrejse

Morgenmad. Langsomt vågner øen, og I nyder formiddagen på egen hånd, inden I går til færgen, der sejler ved 12-tiden. Bagagen anbringes igen på bagagevognen, og derefter vinker I farvel til øen. Frokost kan købes om bord på færgen.

Efter ca. 3 timer er I tilbage i Grenå, hvor I finder jeres bagage og anbringer denne i bussen. Derefter sætter I jer godt til rette i bussen, og turen går mod hjembyerne med pause undervejs. Hjemkomst i løbet af aftenen, efter en dejlig weekend på Anholt.

Program for rejse i august

Afrejse fra København/Sjælland med start ca. kl. 08.00.

1. dag: Udrejse til Grenå – Med færgen til Anholt – Anholt Gin

Opsamling på Sjælland og Fyn samt i Jylland. Pause undervejs. Videre til Grenå, hvor I skal med færgen til Anholt. Først anbringer I jeres bagage på bagagevognen, og derefter finder I en god plads på færgen. Overfarten tager ca. 3 timer – husk du nu er på vej til Danmarks mest isolerede øsamfund. Om bord nyder I aftensmaden, og undervejs sejler I forbi Anholt Havmøllepark, der består af 111 havmøller.

Ved ankomst til Anholt finder I jeres bagage og går det korte stykke vej til Pakhuset Anholt, hvor I modtages af stedets ejer Anja, som byder jer velkommen og henviser jeres værelser. 

Efter man er blevet indkvarteret, er der mulighed for en lille gåtur i området ved havnen. Her findes købmand, cykeludlejning mv. Herefter skal I besøge Anholt Gin, hvor I også smager på den lokale gin, som er produceret på friske enebær fra Anholt; håndplukket med hjælp fra en masse frivillige mennesker. 

2. dag: Guidet gåtur på Anholt – Fordybelse, natur og enkelhed 
Morgenmad. Derefter skal I på en guidet gåtur på ca. 3 timer. Her fortælles om Anholts historie og natur, samt hvordan livet er på Danmarks mest isolerede ø. I kommer også lidt rundt i Anholt By. Turen er på ca. 8 km. På Anholt er der også mulighed for at leje cykler og golfbiler eller tage en lille tur med den lokale taxa - der oplyses omkring dette ved ankomst til øen. Anholt byder på storslået natur og rummer Danmarks eneste ørken. Fra øens to ”bjerge”, Nordbjerg og Sønderbjerg, kan man opleve nogle flotte udsigter. Frokost denne dag er på egen hånd. Køb en sandwich eller måske har kroen åben. Anholt er unik på mange måder, og hele øen er et stort eldorado af vilde blomster og frie fugle. Overalt kan du komme tæt på et helt fantastisk plante- og dyreliv. Aftensmaden nydes igen på et spisested tæt ved Pakhuset.

3. dag: Farvel til Anholt – Hjemrejse

Afrejse fra Anholt ved 8-tiden. Morgenmad på færgen. Efter ca. 3 timer er I tilbage i Grenå, hvor I finder jeres bagage og anbringer denne i bussen. Derefter sætter I jer godt til rette i bussen, og turen går mod hjembyerne med pause undervejs. Hjemkomst i løbet af eftermiddagen/aftenen efter en dejlig miniferie på Anholt. 

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ved bestilling oplys rabatkoden ÆS-BUSREJSER
  • Bestil rejsen til Anholt online
  • Ring til Vikingbus Rejser for bestilling, træffes mandag til fredag: kl. 09.00 – 15.00.
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen og dit medlemsnummer 

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud