Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få en hvilestol med 10% rabat

LivetSomSenior tilbyder medlemmer af Ældre Sagen 10% rabat på elektriske hvilestole, der sikrer dig komfort og kan hjælper dig op ad stolen igen. Rabatten fratrækkes, når du bestiller stolen online.

Samarbejdspartner

LivetSomSenior ApS

Rabat

10% rabat på alle stole.

Hos LivetSomSenior finder du et stort udvalg af elektriske otiumstole med indbygget løftefunktioner. Du får 10% rabat på alle hvilestole. Rabatten fratrækkes automatisk, når du anvender dit medlemsnummer.

Tilbuddet

Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabat-ordninger. Du skal benytte dit medlemsnummer, når du handler i webshoppen eller i et showroom.

Bemærk 
Gratis levering. De leverer, samler, opstiller og tager emballagen med retur ved bestilling af en stol.

Danmarks største udvalg af elektriske otiumstole

Hos LivetSomSenior finder du et af Danmarks største udvalg af elektriske otiumstole. De forhandler kun anerkendte brands som fx Himolla, Farstrup og Nordic-C.

En elektrisk otiumstol bliver for mange et uundværligt hjælpemiddel i hverdagen. Med alderen vil de fleste opleve at musklerne i ben, mave, hofter og ryg bliver svagere, og det bliver mere besværligt at rejse sig fra lave lænestole og sofaer. Hos LivetSomSenior kan du købe en elektrisk otiumstol, som hjælper dig op at stå. 

Få velfortjent hvil

Ud over at have elektrisk løftefunktion har otiumstolene også elektrisk ryg og elektrisk fodskammel. Det er behageligt, da du kan køre benene op i vandret position. Her kan du enten beholde ryggen lodret i ’TV-position’, eller du kan lægge ryggen ned og tage dig et lille velfortjent hvil i løbet af dagen. 

Når du køber en otiumstol hos LivetSomSenior, er der altid fri levering af stolen direkte ind i din stue. Stolen bliver pakket ud og tilsluttet strøm. Emballagen tager chaufføren med sig, når han kører. Du kan både få leveret en hvilestol i egen bolig, eller hvis du bor på plejecenter. 

Besøg showroom i Roskilde

Smukt beliggende ved Roskilde Fjord ligger deres store showroom, hvor de har de fleste af deres modeller udstillet. Hvis du er interesseret i at besøge deres showroom, skal du ringe på 70 40 40 24 (tast 1) og aftale en tid. Så er du sikker på, at de har tid til at give dig den bedste betjening. Der afsættes 1 time til et besøg.

10 dages prøve

Når du køber en otiumstol hos LivetSomSenior, kan du have stolen på prøve i 10 dage, før du beslutter, om du vil beholde den. Inden for de 10 dage kan du kvit og frit ombytte til en anden model. Hvis du ikke ønsker at beholde stolen, kan du sende den retur – det koster 1.500 kr.

E-mærket webshop

Webshoppen er godkendt af E-mærket. Det betyder, at jurister fra E-mærket har set hjemmesiden igennem og godkendt den. Du kan se, hvordan andre kunder har bedømt webshoppen ved at klikke på E-mærkets logo inde i webshoppen.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 40 40 24
E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud