Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

LivetSomSenior - hjælpemidler til dig

Hos LivetSomSenior finder du et af Danmarks største udvalg af praktiske hjælpemidler, som hjælper dig til en lettere hverdag. De er specialister i hjælpemidler og de er altid klar til at hjælpe dig.

Samarbejdspartner

LivetSomSenior ApS

Rabat

10% på hjælpemidler. Rabatten udstedes som et gavekort til netbutikken, der automatisk fratrækker 10% på de varer du har lagt i indkøbskurven. Se gerne billederne ovenfor, som illustrerer hvordan du får rabatten.

Tilbuddet

Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabat-ordninger.

Praktiske hjælpemidler

Hos LivetSomSenior finder du et af Danmarks største udvalg af praktiske hjælpemidler, som hjælper dig til en lettere hverdag. De er specialister i hjælpemidler og de er altid klar til at hjælpe dig.

LivetSomSenior arbejder hele tiden på at have det bedste udvalg af hjælpemidler. I webshoppen finder du f.eks. produkter indenfor disse kategorier: 

  • Rollatorer
  • Kørestole
  • Badestole
  • Otiumstole
  • Stokke

LivetSomSeniors målsætning

Er at tilbyde dig den bedste service og den hurtigste levering. Derfor gør de meget ud af at lave dybdegående beskrivelser af deres produkter og der er video-vejledninger til alle produkter. Med deres video-vejledninger er det lettere at se detaljerne på fx en rollator eller kørestol før du køber den.

E-mærket webshop

Webshoppen er godkendt af E-mærket. Det betyder at jurister fra E-mærket har set hjemmesiden igennem og godkendt den. Du kan se hvordan andre kunder har bedømt webshoppen ved at klikke på E-mærkets logo inde i webshoppen.

Altid 365 dages returret

Du får 365 dages returret på alle køb foretaget hos LivetSomSenior – så har du købt et produkt, der ikke levede op til dine forventninger, så sender du det bare tilbage.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 40 40 24
E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud