Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Backpackerlife - Alt i outdoor udstyr

Er en webshop som sælger outdoor- og rejseudstyr. Hos dem finder du udstyr fra over 30 forskellige mærker fra hele verden - og med prisgaranti på alle varer. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på alle varer.

Samarbejdspartner

Backpackerlife

Rabat

12% rabat på ikke nedsatte varer. 6% rabat på tilbud og nedsatte varer.

Fragt

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Ved køb under 499 kr. koster fragten 29 kr.

Tilbuddet

Gælder kun på deres webshop.

Backpackerlife

Er en webshop som sælger outdoor- og rejseudstyr. Hos dem finder du udstyr fra over 30 forskellige mærker fra hele verden - og med prisgaranti på alle varer.

De har guides til køb af vandre- og outdoor udstyr, og har guides, som kan inspirerer dig til din næste tur eller udlandsrejse.

Derudover har de ekspertrådgivning, så hvis du skriver til dem med spørgsmål til din næste tur, så er det meget sandsynligt de selv har været på turen, og derfor kan rådgive dig om hvilket udstyr der passer præcis til turen.

De tror på, at alle mennesker burde rejse oftere

De lever efter de vise ord fra den danske eventyrer H.C Andersen; “At rejse er at leve”. Det at få en på opleveren giver unikt perspektiv og erfaring personligt såvel som socialt.
De har selv prøvet hvor svært og uoverskueligt det kan være at købe det rigtige udstyr uden at betale overpris, eller at finde hoved og hale i hvad man skal pakke med på rejsen.
Rejsende kommer i mange størrelser, dog er der en fællesnævner som hedder, at jo bedre dine penge er brugt på udstyr, jo flere og bedre rejser kan du komme på.

De vil hjælpe flere med at få råd til at rejse, og hjælpe med kvalitetsdygtige og prisvenlige produkter, så vi alle kan rejse oftere.

Kunden og solide produkter i fokus

De tror på, at ærligt købmandskab og en fabelagtig service kan være med til at klæde flere mennesker på til at rejse, og dermed bringe dem et skridt nærmere en uforglemmelig oplevelse.

Find inspiration til dine næste friluftsaktiviteter her

 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 55 59 19
E-mail: kontakt@backpackerlife.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud