Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på Outdoor udstyr

Er du på udkig efter et par nye vandrestøvler til vandreturen i de danske nationalparker, en rygsæk til din næste weekendtur, fiskegrej eller jagtudstyr fordi du er vild med friluftslivsaktiviteter? Så finder du et bredt udvalg af outdoor udstyr her.

Der er noget tilfredsstillende ved at have sit grej i orden og kvalitet på kroppen, når man bevæger sig ud i naturen. Et par lette men vandtætte vandrestøvler, en varm sovepose og en god regnjakke kan gøre en verden til forskel, når man befinder sig langt væk hjemmefra. 
Kvalitetsudstyr er ikke billigt, men som regel en god investering, som kan bruges i mange år.  Gennem Ældre Sagen får du op til 12% rabat, når du køber friluftsudstyr og -beklædning fra vores samarbejdspartnere Friluftsland og Backpackerlife, Jaguargruppen og hos Michaels jagt og fiskeri. 

Outdoor udstyr til din vandretur

Friluftland: Specialforretning med kvalitetsudstyr og -beklædning til outdoor aktiviteter

Friluftsland er en specialforretning med 14 fysiske butikker i Danmark, der sælger kvalitetsudstyr til konkurrencedygtige priser. Når du er på udkig efter nyt udstyr i en af Friluftslands butikker, bliver du mødt af erfarne friluftsmennesker, der giver gode råd og vejledning.

Friluftsland forhandler en bred vifte af outdoor udstyr og beklædning fra kendte mærker som Fjällräven, Lowa, Osprey, Patagonia og The North face.

I deres fysiske butikker og online finder du bl.a.: 

 • Vandresko
 • Klatresko
 • Fjälräven bukser
 • Teva sandaler
 • Fleecetrøje
 • Shorts
 • Sommer- og vinterjakke til herre og damer
 • Bæltetaske
 • Salomon ryksæk
 • Regntøj
 • Primus m.m.

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på ikke nedsatte varer, når du handler online eller i en af Friluftslands fysiske butikker. 
Læs mere om din medlemsrabat på udstyr og beklædning fra Friluftsland

livet på paddleboard

Backpackerlife: Webshop med prisgaranti på outdoor og rejseudstyr fra over 30 mærker

Backpackerlife er en webshop, der sælger outdoor og rejseudstyr fra 30 forskellige mærker – heriblandt Merrell, Sea to Summit og Nordisk. Når du handler på webshoppen, er der prisgaranti på alle varer og vejledninger til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber nyt outdoor udstyr. Backpackerlife har også flere inspirationssider, som du kan benytte dig af, når du planlægger din næste udlandsrejse.

Backpackerlife har en ambition om at sælge kvalitetsudstyr til billige priser, så deres kunder har råd til flere oplevelser på deres rejser. Derfor har virksomheden også sammensat en række pakketilbud, som gør det økonomisk overkommeligt at tage på friluftslivsture og backpacker-rejser. I Pro-pakken får du for eksempel en valgfri rygsæk (pris varierer), en kompakt letvægtsovepose, et myggenet og meget mere for kun 1.749 kr. 

Som medlem af Ældre Sagen får du 12% rabat på ikke nedsatte varer hos Backpackerlife og 6% rabat på nedsatte varer. Når du køber for over 499 kr., får du også fri fragt.

Læs mere om vores samarbejdspartner og rabat fra Backpackerlife

Er du bidt af en gal jæger - så besøg Jaguargruppens butikker

Naturen er fantastisk med det rette jagt- og outdoortøj. Hos Jaguargruppen guider de dig til det optimale udstyr. Bevægelsesfrihed, varme og beskyttelse er afgørende.

Det rigtige jagttøj er afgørende 

 • Lag 1: Nærmest kroppen skal du vælge tøj, som kan transportere fugt væk fra kroppen, og som tørrer hurtigt. Et sæt undertøj bør være blødt, så du kan bevæge dig, uden at du føler dig begrænset.
 • Lag 2: Som mellemlag kan du vælge et eller flere stykker tøj alt efter årstid og aktivitet. Et godt mellemlag har fugtabsorberende egenskaber, så det yderste lags åndbarhed ikke overbelastes.
 • Lag 3: Det yderste lag skal beskytte mod vejr og vind, samtidig med at det lader fugten fra kroppen passere.

Naturmaterialer som skind og læder er også et godt valg. Vindtæt tøj som softshelljakker er alsidige. Ved valg af tøj skal du overveje miljøet og aktiviteten. Fokuser på god åndbarhed for bedre komfort. Vælg med omhu og nyd din næste naturoplevelse.

Jaguargruppen har 6 butikker, hvor du får 12% rabat på de fleste varer og finder alt, hvad du skal bruge til jagtsæsonen og meget mere.

Se tilbuddene fra Jaguargruppen her

Fiskegrej til lystfiskeri

Michaels Jagt og fiskeri har outdoorbeklædning- og friluftsudstyr til de fleste formål og i forskellige prisniveauer, både til nybegyndere og mere erfarne. Med det rigtige grej øger du forudsætningerne for en bedre oplevelse i naturen. Er du til lystfiskeri så finder du alt det rette udstyr til havjægeren, hvad du har behov for uanset om du er nybegynder eller professionel. Se blandt andet deres brede udvalg af fiskestænger og fiskehjul samt forskelligt fisketøj – herunder også waders.

Men du finder også udstyr til fx.

 • Jagtudstyr
 • Et bredt udval af kikkerter
 • Action Kamera
 • Batterier
 • Outdoor beklædning til damer og herre
 • Dolke
 • Fodtøj m.m.
Hos Michels jagt og fiskeri får du 12% på alle varer se tilbuddet på Outdoor udstyr her
 


Fluefiskeri - køb udstyr her

Er du ikke medlem endnu?

For at gøre brug af de mange gode tilbud på outdoorudstyr, skal du være medlem. Er du ikke allerede medlem af Ældre Sagen så

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

 

Sidst opdateret 12.04.2024