Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Dyrk selv sundt og lækkert mikrogrønt

Det er både hyggeligt og nemt at dyrke sin egen karse. Prøv også at dyrke mikrogrønt som senneps-karse, radisespirer og ærteskud - det giver nye spændende smage til din mad. Du får 10% rabat hos Tiny Gardens.

Samarbejdspartner

Tiny Gardens

Rabat

10% på www.tinygardens.dk

Tilbuddet

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat i webshoppen. Du får rabatten ved at bruge rabatkoden ÆST19. Rabatten gælder alle varer undtagen abonnementer, outlet og allerede nedsatte varer.

Dyrk selv sundt og lækkert mikrogrønt

Bring køkkenhaven indenfor og dyrk selv sunde og lækre spirer på en uge. Det er både hyggeligt og bæredygtigt at dyrke mikrogrønt. 

Få din helt egen klimavenlige mini-køkkenhave fuld af smag, vitaminer og farve - lige til at bruge i din mad. Vælg ml. 25 forskellige slags økologiske frø med et bredt udvalg af smage, som nemt dyrkes frem uden jord.

Alle vores spirebakker er tegnet af den danske designer Philip Bro (kendt  designs hos  Georg Jensen, Le Klint og FDB Møbler) pynter på spisebordet og i vindueskarmen. Og så kan de bruges op til 100 gange, er lavet i fødevaregodkendt silikone og tåler maskinopvask. 

De smarte spirebakkesæt er også en yndet gave og en alternativ måde, at sende en hilsen på. Priser fra 139 kr.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 78 16 69
E-mail: info@tinygardens.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud