Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få vilde oplevelser hos Ree Park Safari i Ebeltoft

Du kan nyde en tur i dyrenes verden på mange forskellige måder i Ree Park Safari. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på billetten til både dig og dine børnebørn (3-11år).

Samarbejdspartner

Ree Park Safari

Rabat

Få 20% rabat på entréen for både børn ( 3-11 år) og voksne. Rabatten opnås når du køber dine billetter online.

Find vej

Ree Park Safari

Stubbe Søvej 15

8400 Ebeltoft

Kom tæt på dyrenes verden i Ree Park Safari

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

Land Rover Safari

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr. 

Amerika Expressen

Damptoget, Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget, Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden. Tag med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Vilde dyreaktiviteter i safariparken

På en walking safari, en guidet rundtur, kan I selv være med til at bestemme, hvilke dyr I kommer forbi. Undervejs fortæller guiden om dyrene og Ree Park Safaris store arbejde med naturbevarelse og udryddelsestruede dyr.

Safari oplevelser for livet

Ree Park Safari arbejder aktivt med bevarelse af udryddelsestruede dyr med det formål at beskytte dyrene i naturen, sikre dem gode livsbetingelser i deres naturlige leveområder og aktivt arbejde for arters overlevelse. Med dette følger en masse oplevelser for livet – til gavn og glæde for natur, dyr og mennesker i parken. Dyrene i Ree Park har god plads til aktivitet, så de får et godt liv med gode betingelser for at udleve deres naturlige adfærd. Planlæg dit besøg

Find inspiration til din næste tur i dyrepark eller akvarium her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 33 61 50

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud