Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Dyreparker & akvarier

I de danske dyreparker kommer du, din familie og venner helt tæt på dyrenes verden i naturskønne omgivelser. Gennem Ældre Sagen kan du, dine børn og børnebørn få en hyggelig og sjov men også lærerig oplevelse, hvor I kommer tættere på dyrenes verden til en overkommelig pris.

De danske dyreparker giver dig mulighed for at opleve vilde dyr fra hele verden, ikke langt fra hvor du bor. Fra den afrikanske savanne til den nordamerikanske prærie og asiatiske jungle – dyreparkerne er fyldt med eksotiske dyr, som dine børn og børnebørn kender fra fjernsyn og børnebøger. 

Som medlem af Ældre Sagen kan du og dine nærmeste få rabat på entrébilletterne, når I besøger dyreparkerne. Det gælder blandt andet Ree Park Safari, Zoologisk Have, Knuthenborg Safari Park og mange andre naturskønne dyreparker. 

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre bruge af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem. Du skal som udgangspunkt selv deltage for at få rabatten, medmindre andet er beskrevet i de enkle tilbud.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Oplev dyreliv fra flere verdensdele i Ree Park Safari 

I Ree Park Safari kan du opleve dyr fra flere verdensdele – heriblandt den afrikanske savanne og den nordamerikanske prærie. Dyrene kan blandt andet opleves på en safaritur fra en Land Rover, hvor I kommer forbi giraffer, næsehorn og strudse sammen med en turguide, der fortæller jer om dyrene. 

På dyreparkens nordamerikanske prærier kommer du helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve. Amerika Expressen tager dig og resten af familien tilbage i tiden, mens I oplever de smukke naturomgivelser og vilde dyr sammen. 

Dyreparken har god plads, så dyrene har gode betingelser for at leve godt. Undervejs på dit besøg kan du lære mere om, hvordan Ree Park Safari arbejder med naturbevarelse og udryddelsestruede dyr. 

Læs mere om din rabat på Ree Park Safari i Ebeltoft

Hyggelig eftermiddag med børn og børnebørn i Københavns Zoo

Zoologisk Have i København ligger lige op ad Frederiksberg have og Søndermarken, og det er let at komme dertil med bus fra både Valby og indre København. Københavns Zoo danner således de perfekte rammer for en hyggelig eftermiddags- eller weekendaktivitet for hele familien, dig og dine børnebørn, hvis du bor i København eller Københavns omegn. 

Som medlem af Ældre Sagen får du 16% rabat på entrébilletten for dig og tre andre voksne, når du besøger Zoologisk Have i hverdagen. Der er typisk færre mennesker i København Zoo i hverdagene end i weekenden, hvilket giver dig og dine børnebørn eller venner bedre mulighed for at nyde de smukke omgivelser og se havens mere end 200 forskellige dyrearter. I weekenden giver dit medlemskab hos Ældre Sagen dig 10% rabat på entrébilletten. 

Læs mere om vores samarbejde med København Zoo  

Bøsøg pandaerne i Zoologiskhave København

Overnat i Knuthenborg Safari Park 

Knuthenborg Safari Park er Nordeuropas største safaripark og hjemsted for Europas største elefantanlæg. På jeres safaritur gennem dyreparken kan du og resten af familien opleve 70 forskellige dyrearter fra blandt andet Afrika, Australien og Asien. Nogle af dyrene kan opleves helt tæt på, mens farlige dyr som tigre og næsehorn kan opleves i tryghed fra din bil. 

Som medlem af Ældre Sagen kan du også få rabat, hvis du vil overnatte i Knuthenborg Camp efter dyreparkens dagsgæster er taget hjem. Når du overnatter i Knuthenborg Camp, vågner du op helt tæt på elefanter, giraffer, næsehorn eller vilde tigre alt afhængig af, hvilken udsigt du vælger. I dyreparkens luksus hytter er der plads til 6 personer.

Læs mere om Ældre Sagens rabatter på Knuthenborg Safari Park 

Få rabat på entre og overnatning i Knuthenborg Safaripark

Planlæg dit næste besøg til en af Danmarks dyreparker

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, når du planlægger dit næste besøg til en af Danmarks dyreparker. Det gælder blandt andet: 

  • Vejrforhold: De fleste aktiviteter i en dyrepark forgår udenfor. Det er derfor vigtigt, at du tjekker vejrudsigten og tager tøj med til de skiftende vind- og vejrforhold, der kan forekomme i løbet af dagen. Nogle dyreparker er særligt hyggelige at besøge på regnvejrsdage. Det gælder blandt andet AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg og Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Planlæg hvilke dyr, I vil se først: Mange af de danske dyreparker er så store, at det kan være svært at opleve det hele på én dag. Det kan derfor være en god idé at planlægge hvilke dyr, I vil se først, og hvilke dyr, I måske først kan se næste gang, I besøger parken.
  • Tilgængelighed: Man går ofte meget, når man besøger dyreparker og zoologiske haver. Hvis du, dine venner eller familie er gangbesværede kan det derfor være en god idé at tjekke, om dyreparken er kørestols- og barnevognsvenlig, eller om parken stiller særlige køretøjer til rådighed for folk, som er gangbesværede. I Ree Park Safari kan man f.eks. leje manuelle kørestole og el-scootere online forud for jeres besøg. 
  • Sæsonaktiviteter: Mange dyreparker har særlige arrangementer planlagt i løbet af året – heriblandt til Halloween, jul og fastelavn. Du kan derfor med fordel undersøge, om der er noget særligt på programmet, inden du planlægger dit næste besøg. 

Husk at overholde sikkerhedsreglerne og vær opmærksom på dyrenes behov og velfærd, når I besøger dem. Så får du, din familie og parkens andre gæster den bedste oplevelse. 

Køb billetter med rabat til Nordsøen Oceanarium

Se alle tilbud i kategorien Kultur og oplevelser

Sidst opdateret 05.04.2024