Ophold på Comwell Kongebrogaarden

Medlemspris

Fra 400 kr. pr. person i delt dobbeltværelse, normalpris 499 kr. Bemærk at priserne varierer.

Ankomst

Tilbuddet er gældende med ankomst fredag til søndag i hele 2020 samt udvalgte ferieperioder.

Du kan gøre brug af tilbuddet ved at booke online, på telefon eller gå ind fra gaden. Ved brug af telefon eller ’walk-in’ er det vigtigt, at du oplyser, at du er medlem af Ældre Sagen således, at de 20% bliver fratrukket regningen.

Rabat

20% på overnatninger. Inkluderer værelse og morgenmad. Gælder ikke på diverse pakkeophold og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Bemærk

Vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort ved ankomst.

Samarbejdspartner

Comwell Hotels

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Comwell Hotels
Web: Gå til hjemmesiden

Kontakt hotellet

Comwell Kongebrogaarden
Kongebrovej 63, 5500 Middelfart 

Bestilling per telefon på 63 41 63 41
Mail: hotel.kongebrogaarden@comwell.dk

Rabat på overnatning på Comwell Kongebrogaarden. Oplev et luksushotel med naturskøn beliggenhed lige ned til Lillebælt på Fyn. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine overnatninger.

Rabat på overnatning på Comwell Kongebrogaarden

Hotellet er opført i tidløs arkitektur og er smagfuldt indrettet med møbelklassikere og kunst. På Comwell Kongebrogaarden hersker der en helt særlig stemning og atmosfære. Søger du efter det perfekte sted til et weekendophold, omgivet af naturskøn bøgeskov, skøn udsigt til begge broer og egen havn, bliver det ikke meget bedre.

Hotellet har 18 suiter og 44 dobbeltværelser, en á la carte restaurant, bar og pejsestue, samt en dejlig terrasse med smuk udsigt til de to lillebæltsbroer. Hotellets á la carte restaurant, Restaurant Dannebro, er kendt for at servere mad af den højeste kvalitet. Alt bliver lavet fra bunden af og med de bedste råvarer

Udover hotellets udsøgte faciliteter, er der ligeledes gode muligheder for fysisk aktivitet, med indendørs swimmingpool, spabad og sauna. I kan også spille tennis og petanque eller gå, løbe eller cykle en tur og nyde de smukke omgivelser.

I prisen er inkluderet

  • Overnatning i delt dobbeltværelse.
  • Stor, lækker morgenbuffet.