Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på Spaophold

Forkæl dig selv og din partner med et romantisk spaophold eller inviter dine veninder på en afslappende wellnessweekend. Som medlem af Ældre Sagen får du op til 20% rabat på et stort udvalg af spa- og kurophold i Danmark.

Spa- og wellnessophold kan være tiltrængt selvforkælelse, hvor du kommer helt ned i gear i smukke omgivelser, men også en god gaveidé til brudeparret, dine børn, veninder eller partner.

Som medlem af Ældre Sagen får du op til 20% rabat på spa- kurophold hos b.la. Comwell Hotels, Small Danish Hotels og Alsik Hotel & Spa. Vores samarbejdspartnere har spahoteller i hele landet, hvilket giver dig mulighed for at kombinere spaopholdet med en hyggelig miniferie eller blot nyde en dag i afslappende og luksuriøse omgivelser.

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af de gode tilbud på spaophold skal du være medlem. Som udgangspunkt skal du også selv deltage når du booker et ophold, medmindre andet er beskrevet i tilbuddet. Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Comwell Hotels: Spaophold i luksuriøse og naturskønne omgivelser

Comwell Hotels er en hotelkæde, der byder på alt fra luksuriøse wellness-ophold i naturskønne omgivelser og romantiske getaways til konferencefaciliteter og familieferier i hele landet.

Hotelkædens to spahoteller – Comwell Borupgaard i Nordsjælland og Comwell Kellers Park ved Vejle Fjord – byder på timevis af forkælelse og velvære:

 • Comwell Borupgaard:

  Comwell Borupgaard er en smuk herregård fra 1500-tallet med store pejse og en hyggelig bar i et naturskønt område. I hotellets spaområde kan du slappe af i inden- og udendørs spa- og kurbade, saunaer og dampkabiner samt tilkøbe lækre spa-behandlinger af professionelle spaterapeuter.
 • Comwell Kellers Park:

  Comwell Kellers Park ligger i naturskønne omgivelser ved Vejle Fjord tæt på Kellers Park Golf og Vejle Golf Klub. Hotellet byder på nogle af Danmarks smukkeste spafaciliteter og en gastronomisk restaurant, hvor du kan spise en god middag efter en afslappende dag.

Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park har særlige tilbud på spadage, heriblandt SpaDelight, SøndagsSpa Ophold, 3-dages SpaRetreat og HverdagsSpa.

Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat, når du booker en overnatning på et af Comwells hoteller, og 30% rabat på Comwells SøndagsSpa Ophold. Ældre Sagens tilbud på spaophold hos Comwell gælder alle søndage i resten af 2023 og i 2024, men kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Læs mere om vores tilbud fra Comwell Hotels og særtilbud på søndags-spa

Spaophold på Comwell Borupgaard

Small Danish Hotels: Privatejede kroer og hoteller med prisvindende spaophold

Small Danish Hotels er Danmarks største hotelkæde for privatejede kroer og hoteller og tæller mere end 60 overnatningssteder i landet.

Hotelkæden inkluderer bl.a. kendte spa- og wellnesshoteller som:

 • Hotel Vejlefjord:

  Hotel Vejlefjord er et prisvindende spa- og wellnesshotel, der bl.a. er kendt for sin beliggenhed i bøgeskov ved Vejle Fjord, sine termiske bade og gastronomiske restaurant.
 • Tambohus Kro & Badehotel:

  Tambohus Kro & Badehotel er en charmerende kro fra 1842, der ligger ved Limfjorden med udsigt til Jegindø få kilometer fra Thy Nationalpark. Tambohus Kro & Badehotel byder bl.a. på gastronomiske oplevelser med lokale råvarer og adgang til enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden, når du bestiller et wellnessophold.
 • Marienlyst Strandhotel:

  Marienlyst Strandhotel ligger tæt på Kronborg Slot i smukke omgivelser og byder på mere end 20 forskellige spafaciliteter, heriblandt varmebassiner, strandsauna, saltterapi og boblebade.

Gennem Ældre Sagen kan du få 9% rabat på kro- og hotelophold hos Small Danish Hotels. For at benytte dig af tilbuddet, er det vigtigt, at du betaler dit ophold gennem Small Danish Hotels og ikke direkte på hotellet.

Læs mere om vores tilbud på spaophold fra Small Danish Hotels

spaophold købt hos Small Danish Hotels

Alsik Hotel & Spa: 4.500 kvadratmeter luksuriøse spafaciliteter med havudsigt  

Alsik Hotel & Spa har udsigt over Sønderborg by og et af Danmarks smukkeste fjordlandskaber. Hotellet er kendt for sit nordiske design, stilfulde værelser og lækre spafaciliteter. Hotellets spaafdeling – Alsik Nordisk Spa & Wellness – byder på et stort udvalg af spa- og wellnessoplevelser fordelt på fire etager og 4.500 kvadratmeter. Spahotellet har desuden et lækkert Yoga & Fitness studio.

Efter forkælelse og velvære i Alsik Nordisk Spa & Wellness kan du let tage på byvandring i Sønderborg eller bestille en gastronomisk middag på en af Alsiks tre restauranter, som ledes af den anerkendte kok Jesper Koch.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få 20% rabat, når du booker en overnatning på Alsik Hotel & Spa. Tilbuddet gælder overnatninger fra søndag til torsdag i perioden 1. oktober til 21. december 2023. Læs mere om tilbud fra Alsik Hotel & Spa

Spaophold på Alsik Spa & Hotel i Sønderborg

Romantisk spaophold på Bornholm

Nyd en romantisk miniferie med spa og wellness tæt på hav, strand og Rønnes gamle bydel på Griffen Spahotel. Spaopholdet er arrangeret af vores samarbejdspartner A/S Team Bornholm og inkluderer 2-4 overnatninger på et smukt dobbeltværelse med balkon og havudsigt, en lækker morgenbuffet, færge til og fra Rønne med bil og ikke mindst gratis adgang til hotellets store spaområde.

Spaområdet på Griffen Hotel byder b.la. på dampbade med lysterapi, finsk træsauna, vandkaskader, varmtvandspool og udendørs boblebad med havudsigt, hvorfra du kan se smukke solnedgange. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på din miniferie til Bornholm.

Læs mere om vores rabat fra A/S Team Bornholm på en romantisk ferie til Bornholm

Spaophold på Hotel Griffen i Rønne

Se alle tilbud i kategorien Ferie i Danmark her

Sidst opdateret 21.03.2024