Ophold på Comwell Aarhus

Medlemspris

Fra 520 kr. pr. person i delt dobbeltværelse, normalpris 649 kr.

ankomst

Tilbuddet er gældende med ankomst fredag til søndag i hele 2020 samt udvalgte ferieperioder.

Du kan gøre brug af tilbuddet ved at booke online, på telefon eller gå ind fra gaden. Ved brug af telefon eller ’walk-in’ er det vigtigt, at du oplyser, at du er medlem af Ældre Sagen således, at de 20% bliver fratrukket regningen.

Rabat

20% på overnatninger. Inkluderer værelse og morgenmad. Gælder ikke på diverse pakkeophold og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Bemærk

Vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort ved ankomst. 

Samarbejdspartner

Comwell Hotels

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Comwell Hotels
Web: Gå til hjemmesiden

Kontakt Hotellet

Comwell Hotel Aarhus
Værkmestergade 2, 8000 Aarhus 

Bestilling på tlf. 86 72 80 00 eller Mail: hotel.aarhus@comwell.dk

Et hotelophold i Aarhus giver dig fantastisk mange muligheder for en hyggelig og oplevelsesrig tur til smilets by. Få rabat på overnatning på Comwell Aarhus, spar 20%.

Rabat på overnatning på Comwell Hotel Aarhus

Comwell Hotel Aarhus byder dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven og stranden.  

Med Comwell Aarhus har vi skabt et univers specielt til dig, der sætter pris på smukke omgivelser. Hotellet i Aarhus er indrettet fra kælder til kvist med lækre designløsninger fra HAY – alt fra gulvtæpper til loungemøbler og tapeter er design fra det succesfulde designhus. De smukke, velkendte HAY-møbler skaber en unik og fuldendt indretning, der giver dig følelsen af ægte æstetisk velvære. Velkommen til Aarhus’ første designhotel.

I prisen er inkluderet

  • Overnatning i delt dobbeltværelse.
  • Stor, lækker morgenbuffet.