Få 12% rabat hos Michaels Jagt & Fiskeri

Rabat

12% på alle varer.

Butik og webshop

Rabatten gælder både i deres fysiske butik og deres webshop. I butikken behøver du blot at fremvise medlemskortet ved betaling. Så ved deres medarbejdere hvilken rabatsats du skal have.

Bemærk

Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer, hvorfor Michaels Jagt & Fiskeri forbeholder sig retten til at korrigere pris til den faktiske nedsatte pris, eller efter aftale helt at udtage varen fra købet.

Samarbejdspartner

Michaels Jagt & Fiskeri
Svendborg + Online

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Michaels Jagt & Fiskeri
Porthusvej 127, 5700 Svendborg
Tlf.: 62 21 11 53
E-mail: info@michaelsjagt.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Rabatkode

I webshoppen skal du indtaste rabatkoden: rabat12 når du går til din kurv for betaling.

Feltet finder du i venstre side under vareoversigten.

Oplever du problemer kan du kontakte dem på 61 21 11 53 og uden for åbningstiden på info@michaelsjagt.dk
 

Outdoor & Friluftsudstyr

Michaels Jagt har outdoorbeklædning- og friluftsudstyr til de fleste formål og i forskellige prisniveauer, både til nybegyndere og mere erfarne. Med det rigtige grej øger du forudsætningerne for en bedre oplevelse i naturen.

Her finder du noget til alle behov

Vandrestøvler, outdoorbeklædning, friluftsudstyr, telte, soveposer og ikke mindst viden. Det er vigtigt for os, at grejet lever op til dine forventninger. I deres bestræbelser på at opfylde dine behov, holder de sig opdateret om markedets seneste udstyr og trends og nyheder.

Herunder høre Fjällräven, som er designet og tilpasset til at kunne klare det varierende skandinaviske klima og modstå store belastninger med en lang levetid. Alt deres grej er omhyggeligt udvalgt ud fra kvalitet, pris og brugervenlighed.

Michaels Jagt tilbyder outdoor- og friluftsudstyr fra verdenskendte varemærker som fx Hanwag, Fjällräven, Treksta, Columbia, Härkila, Barbour, Hanwag og mange andre til konkurrencedygtige priser.