Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få 12% rabat hos Michaels Jagt & Fiskeri

Hos Michaels Jagt & Fiskeri finder du et bredt udvalg af Outdoorbeklædning og friluftsudstyr. Som medlem af Ældre Sagen får du 12% rabat på alle varer. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

Samarbejdspartner

Michaels Jagt & Fiskeri

Rabat

12% på alle varer.

Butik og webshop

Rabatten gælder både i deres fysiske butik og deres webshop. I butikken behøver du blot at fremvise medlemskortet ved betaling. Så ved deres medarbejdere hvilken rabatsats du skal have.

Bemærk

Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer, hvorfor Michaels Jagt & Fiskeri forbeholder sig retten til at korrigere pris til den faktiske nedsatte pris, eller efter aftale helt at udtage varen fra købet.

Find vej

Michaels Jagt & Fiskeri

Porthusvej 127

5700 Svendborg

Outdoor & Friluftsudstyr

Michaels Jagt har outdoorbeklædning- og friluftsudstyr til de fleste formål og i forskellige prisniveauer, både til nybegyndere og mere erfarne. Med det rigtige grej øger du forudsætningerne for en bedre oplevelse i naturen.

Her finder du noget til alle behov

Vandrestøvler, outdoorbeklædning, friluftsudstyr, telte, soveposer og ikke mindst viden. Det er vigtigt for os, at grejet lever op til dine forventninger. I deres bestræbelser på at opfylde dine behov, holder de sig opdateret om markedets seneste udstyr og trends og nyheder.

Herunder høre Fjällräven, som er designet og tilpasset til at kunne klare det varierende skandinaviske klima og modstå store belastninger med en lang levetid. Alt deres grej er omhyggeligt udvalgt ud fra kvalitet, pris og brugervenlighed.

Michaels Jagt tilbyder outdoor- og friluftsudstyr fra verdenskendte varemærker som fx Hanwag, Fjällräven, Treksta, Columbia, Härkila, Barbour, Hanwag og mange andre til konkurrencedygtige priser.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Benyt rabatkoden rabat12
  • Shop online her
  • Shop i butikken i Svendborg
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 62 21 11 53
E-mail: info@michaelsjagt.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud