Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tivoli Friheden i Aarhus

Ta’ børn og børnebørn med i Tivoli Friheden i Aarhus og få Ældre Sagen rabat på entréen. Tivoli Friheden ligger i naturskønne omgivelser i Marselisborgskov. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på entrébilletterne, når du køber dem online. Tivoli Friheden åbner for sæsonen den 12. april 2024.

Samarbejdspartner

Tivoli Friheden

Rabat

Få 25% rabat på entrebillet til Tivoli Friheden. Tilbuddet gælder kun ved køb af entre billetter online, indtast rabatkoden hos Tivoli Friheden for at opnå rabatten. Du finder rabatkoden ved at indtaste dit gyldige medlemsnummer under Sådan får du tilbuddet.

Følgende betingelser er gældende:

  • Billetterne kan ikke bruges på Blå Mandage, Fede Fredage og Fede Lørdage efter kl. 17.00
  • Entrebilletter er ikke gyldige ved eksterne arrangementer i Tivoli Friheden
  • Billetterne må ikke videresælges
  • Koden må kun benyttes af medlemmer
  • Rabatkoden er kun gyldig ved online køb
  • Rabatkoden vil være gyldig t.o.m. d. 30/12-24
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter

Find vej

Tivoli Friheden

Skovbrynet 5

8000 Aarhus

Sjov i forlystelsespark Tivoli Friheden

Besøg Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus og glæd dig til en masse sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien. I Tivoli Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterår eller jul få en uforglemmelig oplevelse. Tivoli Friheden er et frirum for alle.  

Forår i Fuldt Flor

Når foråret bryder frem, kan du glæde dig til at opleve intet mindre end 100.000 frodige forårsblomster, når vi hylder den farverige årstid i Tivoli Friheden.  

Du vil blive mødt af et overvældende blomsterhav - syv gange så stort som normalt - med det samme, du træder ind i parken. Smukke forårsblomster, som tulipaner, narcisser, prydløg og kejserkroner vil pryde overalt i parken og sammen skabe en fantastisk farvesymfoni. 

Landets største Blomsterfestival

Gennem hele juli måned kommer du til at se, dufte, mærke og tænke blomster i et helt nyt lys, når vi byder velkommen til landets største Blomsterfestival. Under Blomsterfestivalen kan du se frem til at blive inspireret, hvor end du befinder dig. 
Blomsterfestivalen byder på et utal af kreative og hyggelige events til lærerige og inspirerende foredrag. Det bliver en farveeksplosion uden lige. 

(U)hyggeligt efterår 

I de mørke oktober-dage er intet, som det plejer. Parken forvandles nemlig til et sandt paradis for hekse, spøgelser, zombier og tonsvis af kriblende edderkopper, når vi åbner dørene til en gruopvækkende Halloween i Friheden. Du kan se frem til masser af (u)hyggelige oplevelser for hele familien. 

Magisk jul i Friheden

Kom og få en magisk juleoplevelse for hele familien, når vi endnu engang inviterer indenfor til et sandt juleeventyr i Tivoli Friheden. En oplevelse, der med garanti vil vække julestemningen i både store og små. 

Planlæg dit besøg

Få inspiration til din næste tur i forlystelsespark her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 14 73 00

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud