Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Tivoli Friheden

Medlemspris

112 kr. pr. person. Normalpris 150 kr.

Bemærk

Tilbuddet gælder kun ved køb af entre billetter online.

SÆson

Tivoli Friheden åbner den 14. april 2022.

Gælder ikke på

Rabatten gælder ikke på turbånd eller kombi-billetter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Samarbejdspartner

Tivoli Friheden
Aarhus

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Tivoli Friheden
Skovbrynet 5, 8000 Aarhus
Tlf.: 86 14 73 00
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Indtast dit gyldige Ældre Sagens medlemsnummer og få adgang til link og rabatkode.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer


 

Året i Tivoli Friheden

Besøg Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus og glæd dig til en masse sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien. I Tivoli Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterår eller jul få en uforglemmelig oplevelse. Tivoli Friheden er et frirum for alle.  

Tulipaner og tusindvis af farver

Når foråret bryder frem, kan du glæde dig til at opleve intet mindre end 100.000 frodige forårsblomster, når vi hylder den farverige årstid i Tivoli Friheden.

Du vil blive mødt af et overvældende blomsterhav - syv gange så stort som normalt - med det samme, du træder ind i parken. Smukke forårsblomster, som tulipaner, narcisser, prydløg og kejserkroner vil pryde overalt i parken og sammen skabe en fantastisk farvesymfoni. 

Musikken får nye rammer

 Traditionen tro, kan du som gæst i Tivoli Friheden hver fredag gennem sæsonen til se frem til at opleve 19 af landets førerende artister fra den danske musikscene, der står klar til at give dig en spektakulær og uforglemmelig musikoplevelse.

Hvad der dog adskiller sig fra traditionen er, at scenen, som du kender den, i år er udskiftet af en helt ny scene, der sikrer formidabel lyd og bredt indkig.

Foruden en splinterny scene til sommerens artister og besøgende gæster, byder den nye scenebygning også på to nye restauranter, der er med til at fuldende din oplevelse i Tivoli Friheden. 

Landets største Blomsterfestival

Gennem hele juli måned kommer du til at se, dufte, mærke og tænke blomster i et helt nyt lys, når vi byder velkommen til landets største Blomsterfestival. Under Blomsterfestivalen kan du se frem til at blive inspireret, hvor end du befinder dig. 

Blomsterfestivalen byder på et utal af kreative og hyggelige events til lærerige og inspirerende foredrag. Det bliver en farveeksplosion uden lige. 

(U)hyggeligt efterår 

I de mørke oktober-dage er intet, som det plejer. Parken forvandles nemlig til et sandt paradis for hekse, spøgelser, zombier og tonsvis af kriblende edderkopper, når vi åbner dørene til en gruopvækkende Halloween i Friheden. Du kan se frem til masser af (u)hyggelige oplevelser for hele familien. 

Magisk jul i Friheden

Kom og få en magisk juleoplevelse for hele familien, når vi endnu engang inviterer indenfor til et sandt juleeventyr i Tivoli Friheden. En oplevelse, der med garanti vil vække julestemningen i både store og små. 

Glæd dig til at blive fortryllet, når du spankulerer gennem vores 70 meter lange lystunnel med mere end 50.000 glitrende julelys og oplev mere end 16 kilometer juleranker fordelt over parken. Derudover kan du også fryde dig over synet af mere end 3.000 udendørs julekugler, der er med til at vække den indre julestemning i dig, mens du nyder lidt varmt og sødt i vores mange juleboder.