Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Tivoli Friheden rabat - Tag familien med til jul i Friheden

Tag i Tivoli Friheden og få 25% Ældre Sagen rabat på billetterne, rabatten gælder på entrebilletten i Tivoli Friheden. Billetterne skal købes online og der gives ikke rabat på Fed Fredag. Fra 12. november åbner Friheden for årets store julemarked med spændende nyheder.

Samarbejdspartner

Tivoli Friheden

Medlemspris

112 kr. pr. person for entrebillet til Tivoli Friheden. Normalpris 150 kr.

Bemærk

Tilbuddet gælder kun ved køb af entre billetter online.

Bemærk

Rabatten gælder ikke på turbånd eller kombi-billetter og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler. 

Tilbuddet kan ikke benyttes på Fed fredag.

Vis på kort

Aarhus
Vis tilbud på kort

Tivoli Friheden byder velkommen til Aarhus’ hyggeligste julemarked 

Kom og få en magisk juleoplevelse for hele familien, når vi endnu engang inviterer indenfor til et sandt juleeventyr i Tivoli Friheden. En oplevelse, der med garanti vil vække julestemningen i både store og små. 

Glæd dig til at blive fortryllet, når du spankulerer gennem vores 70 meter lange lystunnel med mere end 50.000 glitrende julelys og oplev mere end 16 kilometer juleranker fordelt over parken. Derudover kan du også fryde dig over synet af mere end 3.000 udendørs julekugler, der er med til at vække den indre julestemning i dig, mens du nyder lidt varmt og sødt i vores mange juleboder.

Årets store julenyhed

oplev den 270 kvm. store genanvendelige kunstskøjtebane. Under Jul i Friheden kan man - ligesom Bambi - komme på glat is og nyde en magisk tur på den 270 kvm. store udendørs kunstskøjtebane, der opføres foran parkens nye scene med et 5 meter højt juletræ placeret midt på banen. Her er man velkommen til enten selv at medbringe skøjter eller leje et par.

Planen om den store skøjtebane har været i støbeskeen længe, men blev tidligere i efteråret droppet for at reducere el-forbruget. Derfor har Tivoli Friheden i stedet valgt at erstatte isen med det ypperste materiale inden for genanvendelige, syntetiske plader, der med sit lave friktionsniveau giver fornemmelsen af at have is under fødderne. 
De genanvendelige plader skaber en glat hvid overflade, der til forveksling ligner is; dog adskiller banen sig fra en klassisk is-skøjtebane ved, at den ingen energi forbruger. Og når Jul i Friheden og kunstskøjtebanen pakkes ned den 30. december, så vil banen kunne genopføres og genbruges igen og igen. 

Planlæg dit besøg

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 14 73 00

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem