Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Forlystelsesparker

Forlystelsesparker er steder, hvor familie og venner på tværs af generationer samles om spænding og hyggelige stunder. Gennem Ældre Sagen kan du og resten af din familie få rabat på indgangsbilletten og turpasset i Tivoli, BonBon-land, Dyrehavsbakken og mange andre forlystelsesparker.

Danmark er hjemsted for nogle af verdens ældste og ikke mindst hyggeligste forlystelsesparker. I forlystelsesparker som Dyrehavsbakken nær Klampenborg, LEGOLAND® i Billund og BonBon-land nær Næstved er der rig mulighed for at skabe hyggelige traditioner med hele familien og genopleve barndommens sus i sjove rutsjebaner og karruseller.

Som medlem af Ældre Sagen kan du og resten af familien få rabat, når I besøger de danske forlystelsesparker. 

Besøg Dyrehavsbakken: Verdens ældste forlystelsespark

Dyrehavsbakken – også kendt som Bakken – i Klampenborg er verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Den gamle forlystelsespark, som har eksisteret siden 1583, har 32 kørende forlystelser og en friluftsscene med musikalske indslag og underholdning for børn og voksne i alle aldre. 

Bakken har altid gratis entré, men som medlem af Ældre Sagen kan du få rabat på op til 10 turbånd. Turbåndet giver adgang til alle Bakkens forlystelser – fra børnevenlige rutsjebaner til Græshoppen, en af Bakkens nyeste og vildeste forlystelser. 

Se vores tilbud fra Dyrehavsbakken 

Tivoli i København: Rabat på sjove forlystelser og musikalske oplevelser 

Danmarks forlystelsesparker byder på sjove udendørsaktiviteter og smukke omgivelser for hele familien. 

Tivoli i København, verdens næstældste forlystelsespark, har for eksempel en masse vilde forlystelser og flere smukke haver. Ved Plænen kan man spise en picnic og slappe af i rolige omgivelser, mens børn og børnebørn løber rundt og leger. 

Om sommeren inviterer Tivoli desuden til FredagsRock, OnsdagsJazz, og LørdagsHit – musikalske indslag under åben himmel eller i Orangeriet.

Læs mere om din rabat på indgangsbilletten og turpasset til Tivoli i København

Tilbud på indgangsbillet og turpas til Tivoli København

Blomsterfestival i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden i Aarhus byder også på timevis af sjov og leg for både børn og voksne. Udover vilde rutsjebaner kan du i Tivoli Friheden opleve Danmarks største Blomsterfestival i foråret. Under Blomsterfestivalen kan du opleve mere end 10.000 frodige forårsblomster. Blomsterfestivalen byder desuden på kreative og hyggelige arrangementer for hele familien.

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på entrebilletten til Tivoli Friheden, når du køber din entrebillet online. 

Se vores tilbud fra Tivoli Friheden 

LEGOLAND®: Et byggeeventyr for børn og barnlige sjæle 

Som medlem af Ældre Sagen kan du få rabat på 1-dags billetter til dig og din familie eller venner, når du tager i LEGOLAND®.

I LEGOLAND® kan du opleve verdens første 1:1 LEGO® Ferrari, bygge med LEGO®-klodser i timevis og prøve mere end 50 forskellige forlystelser. 

Besøgende, som kommer langvejsfra eller som ønsker at forlænge opholdet, kan overnatte i LEGOLAND® Billund Resort. 

Læs mere om vores rabat på din tur til LEGOLAND®

Tag børnebørn og oldebørn med i LEGOLAND

Efterårsferie i Bonbon-land: Græskar og spøgelseshuse til børn i alle aldre

Mange forlystelsesparker forvandles til magiske julelandskaber og (u)hyggelige spøgelseshuse i løbet af året. I BonBon-land kan du og resten af familien f.eks. opleve en masse græskar og fire spøgelseshuse i efterårsferien. Forlystelsesparkens uhyggeskala gør det nemt at navigere i hvilke aktiviteter, der er egnet for henholdsvis mindre og større børn. 

Læs mere om vores rabatter fra BonBon-Land

Tilbud på billetter til BonBon Land

Højtider i forlystelsesparker: Fra magiske julelys til Halloween-(u)hygge  

Udover Halloween kan du blandt andet opleve følgende arrangementer hos vores samarbejdspartnere i løbet af året:  

  • Jul i Tivoli Friheden: Fra midt november bliver Tivoli Friheden forvandlet til et eventyrligt julelandskab med julelys og julekugler. Forlystelsesparkens store lystunnel har intet mindre end 50.000 julelys. Mød julemanden og gå på opdagelse i det store julemarked, hvor der sælges æbleskiver, flæskestegssandwich og risengrød med mere.   
  • Halloween i LEGOLAND: Mystiske monstre inviterer til halloweenfest i LEGOLAND® i hele oktober måned. Forlystelsesparken har desuden arrangeret en Brick og Trick-rute, som går gennem det forheksede LEGOLAND®. I stedet for slik samler børnene LEGO-samlesæt. 
  • Have- og blomsterfestival i Tivoli: Fra 31. August til 15. september fyldes Tivoli i København med farverig blomstermagi. Have-og blomsterfestivalen byder på alt fra ansigtsmaling og spiselige haver til japansk moskunst og flotte blomsterdekorationer. 

Se alle tilbud under kategorien Kultur og oplevelser her

Kreditering af billede af påfugl fra Tivoli København:  Fotograf Lasse Salling

Sidst opdateret 21.03.2024