Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Knuthenborg rabat - besøg Nordeuropas største Safaripark

I Knuthenborg Safaripark går dyrene frit på de store områder. Dyrene er opdelt efter det kontinent, hvor arten oprindeligt stammer fra. Oplev mere en 70 forskellige arter. Få 20% Ældre Sagen rabat på entréen.

Samarbejdspartner

Knuthenborg Safaripark

Rabat

Få 20% rabat på entrebilletten.

Bemærk

Rabatten gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

Billetter købes online

Rabatten gælder billetter der købes online. Du får ikke rabatten i billetlugen.

Parken

Der er åbent i parken fra april til oktober 2023.

Vis på kort

Maribo
Vis adresse på kort

Knuthenborg rabat - de får du når du køber billetter 

Knuthenborg Safaripark får i år fire elefanter i Europas største elefantanlæg. Det bliver med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige at se de fire majestætiske dyr gå rundt på Elefantsletten, plaske i vandhullet, spise ved træerne eller måske lege i sandhullet. 

Familiedag i Knuthenborg Safaripark

Tag børnebørnene med til familiedag i Knuthenborg. Sammen kommer I en tur mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Nordeuropas største safaripark

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

Vand- og naturlegeplads

I Danmarks største vand- og naturlegeplads Limpopoland kan I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks største vildeste vand- og naturlegeplads! Her kan I suse ned af Europas stejleste vandrutsjebane Congo Splash der byder på sus og vandsprøjt, mens rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien Det er også i Limpopoland I kan fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros.

Planlæg jeres besøg læs mere her

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • For at få rabatten skal du oplyse rabatkoden aeldresagen20
  • Køb billetter på www.knuthenborg.dk

Kontaktoplysninger

Telefon: 54 78 80 89
E-mail: info@knuthenborg.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem