Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Knuthenborg Safaripark få 10% rabat

I Knuthenborg Safaripark går dyrene frit på de store områder. Dyrene er opdelt efter det kontinent, hvor arten oprindeligt stammer fra. Glæd dig allerede nu til næste sæson. Knuthenborg Safaripark åbner igen den 23. marts 2024.

Samarbejdspartner

Knuthenborg Safaripark

Rabat

Få 10% rabat Dagbilletter og Flexbilleter De sælges først fra marts måned.

For at opnå rabatten skal du du købe billetter online. Du får ikke rabat når du køber dem i billetlugen. Vis dit Ældre sagen medlemskort på forlangende ved indkørsel til Knuthenborg Safaripark.

Bemærk

Rabatten gælder for kortholder, ved familie medlemskab for begge navne på kortet. 

Parken

Parken er åben fra 23. marts til og med 20. oktober 2024.

Find vej

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Allé

4930 Maribo

Knuthenborg rabat - det får du når du køber billetter 

Knuthenborg Safaripark får i år fire elefanter i Europas største elefantanlæg. Det bliver med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige at se de fire majestætiske dyr gå rundt på Elefantsletten, plaske i vandhullet, spise ved træerne eller måske lege i sandhullet. Køb billet til Knuthenborg Safaripark og få 10% rabat på entréen, når du er medlem af Ældre Sagen.

Familiedag i Knuthenborg Safaripark

Tag børnebørnene med til familiedag i Knuthenborg. Sammen kommer I en tur mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter! 

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 500 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

Evolutionsmuseet

Som noget nyt kan i nu tage på en tidsrejse, hvor unikke og meget værdifulde ægte skeletter fra dinosaurer og fortidsdyr nærmest bringes til live med lys-, og lydkunst tilsat duft.

Vand- og naturlegeplads

I Danmarks største vand- og naturlegeplads Limpopoland kan I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks største vildeste vand- og naturlegeplads! Her kan I suse ned af Europas stejleste vandrutsjebane Congo Splash der byder på sus og vandsprøjt, mens rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien Det er også i Limpopoland I kan fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros.

Planlæg jeres besøg læs mere her

Find inspiration til din næste tur i dyrepark eller akvarium her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 54 78 80 89
E-mail: info@knuthenborg.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud