Besøg Knuthenborg Safaripark

Rabat

20% på entrebilletten. Rabatten gælder billetter der købes på stedet og ikke på køb af billetter online.

Tilbuddet

Gælder for kortholder. Ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

Parken

Der er åbent i parken fra den 1. april til oktober 2021.

Samarbejdspartner

Knuthenborg Safaripark
Maribo

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Allé, 4930 Maribo
Tlf.: 54 78 80 89
E-mail: info@knuthenborg.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Billetter købes ved indgangen.
Vis dit gyldige Ældre Sagens medlemskort for at opnå rabatten.

DET FÅR DU I KNUTHENBORG SAFARIPARK 

Knuthenborg Safaripark får i år fire elefanter i Europas største elefantanlæg. Det bliver med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige at se de fire majestætiske dyr gå rundt på Elefantsletten, plaske i vandhullet, spise ved træerne eller måske lege i sandhullet. 

Ellers byder en familiedag i Knuthenborg på en tur mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

I Danmarks største vand- og naturlegeplads Limpopoland kan I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks største vildeste vand- og naturlegeplads! Her kan I suse ned af Europas stejleste vandrutsjebane Congo Splash der byder på sus og vandsprøjt, mens rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien Det er også i Limpopoland I kan fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros.