Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Køb fliser med rabat hos Dansk Flise Lager

Hos Dansk Flise Lager tilbyder de 20% på hele sortimentet af fliser, som ikke i forvejen er sat ned, grundet kampagne eller restparti/salg. Du får 5% rabat på kampagnevarer, restpartier eller restsalg. Tilbuddet gælder også på tilbehør til fliser.

Samarbejdspartner

Dansk Flise Lager

Rabat

Få 20% på fliser og tilbehør.

Få 5% rabat på restpartier og restsalg.

Tilbuddet

Rabatten kan ikke kombineres med kampagner eller rabataftaler. 

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Velkommen til Dansk Flise Lager – Danmarks foretrukne fliseleverandør. Her møder du erfarne fliseeksperter i et af deres syv lokale afdelinger, hvor de tilbyder personlig og tryg vejledning. Dansk Flise Lager sikre, at jeres fliseprojekt forløber smidigt og, at I føler jer trygge hele vejen igennem.

Kvalitet og æstetik

Dansk Flise Lager forstår vigtigheden af kvalitet og æstetik i ethvert hjem, hvilket afspejles i deres nøje udvalgte sortiment af fliser i 1A kvalitet, direkte importeret fra producenter i Italien og Spanien. Dette sikrer, at de kan tilbyde fliser, der ikke blot er i topkvalitet, men som også afspejler de nyeste trends inden for hjemmets design.

Tilbudspakke til Ældre Sagens medlemmer

Nyd godt af Dansk Flise Lagers ekspertise og få 20% rabat på hele deres sortiment af fliser, samt tilbehør. Rabatten gælder kun for varer, som ikke er på kampagne, allerede sat ned, såsom restpartier og restsalg, der tilbydes 5%.

Dansk Flise Lager ser frem til at bistå jer med vejledning og inspiration til jeres næste fliseprojekt. Sammen kan I skabe smukke og varige løsninger til jeres hjem.

Du finder Dansk Flise Lager i følgende byer

  • Køge
  • Odense
  • Esbjerg
  • Vejle
  • Herning
  • Aarhus
  • Aalborg

Find inspiration til din terrasse her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud