Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Hvordan holder du din terrasse?

Bliv klar på terrassen til den nye sæson

Måske trænger fliserne på terrassen til en kærlig behandling efter vinteren, så de står rene og fine uden flisepest til sommeren.  Vi har samlet nogle rigtig gode tilbud til dig, så du kan komme godt i gang med udesæsonen.

Flisepest - mos eller alger på terrassen

"I mere end 15 år har Nanostone hjulpet danskerne med at få deres grimme fliser pæne igen. Der kan være en række forskellige grunde til, at fliserne ikke længere fremstår flotte og indbydende.

Flisepest på terrassen

Flisepest er en af de mest hyppige og lettest genkendelige gæster på fliserne. Den hvide lav, populært kaldet flisepest, er en krasbørstig sag, der kan være svær at slippe af med, når den først er opstået. Den foretrækker fugtige og skyggefulde områder og etablerede sig i Danmark i løbet af starten af 00’erne, primært på grund af formindskelsen af svovlforureningen. Flisepest er et godt tegn for miljøet, men mindre spændende for husejere.

Alger på terrassen

Alger er en anden hyppig gæst på fliserne og kendetegnes ved at give fliserne et grønligt eller mørkt skær, samtidig med at de gør overfladen glat, når det bliver vådt. Ligesom flisepest foretrækker alger våde og skyggefulde områder, og de opstår hurtigt under de rette forhold. Heldigvis er de også forholdsvis lette at slippe af med igen.

Mos og ukrudt på terrassen

Mos og ukrudt udgør et andet kendt problem for husejere. Mos trives typisk i fugtige og skyggefulde områder, mens ukrudt er en svær størrelse at slippe af med, da sporer og frø konstant bliver blæst ind over flisearealet. Ukrudt kan desuden slå rødder under fliserne, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for behandlinger.

Er din træterrasse blevet mat?

Gør din træterrasse sommerklar. Alger og snavs kan forvandle din terrasse til en trist og glat overflade, der ikke kun ser kedelig ud, men også udgør en sikkerhedsrisiko. Få hjælp til at få fjernet algebelægninger, lav og andre urenheder fra dybet af træet, hvilket ikke kun genopliver dens skønhed, men også forhindrer mulig rådskader.

Hold din terrasse smuk og funktionel i årevis fremover, så du kan nyde dine udendørsområder. Giv din træterrasse den kærlighed og pleje, den fortjener. Få hjælp hos Nanostone se tilbuddet her

Er du til gør det selv projekter?

Trænger din terrasse til at få nye fliser eller trædæk så samarbejder Ældre Sagen også med leverandører af både fliser og planker samt alt tilbehør, når du skal i gang med din terrasse.

På jagt efter den perfekte udendørs flise?

Hos Dansk Fliselager finder du et bredt udvalg af udendørs fliser, designet til at skabe smukke og holdbare terrasser eller udendørsområder, der vil vare i mange år fremover.  Udvalget er af den højeste standard, så du kan være sikker på at få fliser, der lever op til dine forventninger. Find din perfekte udendørs flise i dag, og gør dit udendørsområde til et sted, du elsker at være!

Se tilbuddet fra Dansk Fliselager her

Sådan bygger du selv en træterrasse

Terrassetid er en dejlig tid, og det gør ikke nydelsen mindre, når du selv har bygget din egen træterrasse fra bunden.  Men det er så absolut et overkommeligt projekt, hvis du altså har hænderne skruet nogenlunde på.

Læs guiden fra BAUHAUS om, hvordan du bygger din egen træterrasse. Se guide og video her

  • Terrassebrædder i fyr
  • Terrassebrædder i Komposit
  • Stolper
  • Trinbrædder

Som medlem af Ældre Sagen får du altid 6% rabat hos BAUHAUS på alle deres produkter i både webshop og i deres fysiske butikker.

Frø og planter til køkkenhaven - læs mere her

Græsplæne, planter og buske til haven - læs mere her

Sidst opdateret 10.04.2024