Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Billigt bredbånd fra Fastnet.nu

Hvilket bredbånd skal jeg vælge: Fast bredbånd til hjemmet eller et mobilt bredbånd som jeg kan tage med. Få et unikt tilbud som medlem af Ældre Sagen. Over 35.000 medlemmer har allerede flyttet deres abonnement.

Samarbejdspartner

Fastnet.nu

Medlemspris

222 kr. bredbånd inkl. wifi router. Op til 50 /10 Mbit/s.

Oprettelse

Det koster 199 kr. i oprettelsesgebyr.

Mobilt bredbånd

Medlemspris fra 59 kr. pr. måned. 5 GB  til 75 GB i forbrug.

Bredbånd hos Fastnet.nu

Hos Fastnet.nu har de gjort det simpelt: for fast bredbånd sikrer de den bedste hastighed du kan få på din adresse, til 222 kr. pr. måned og du får en wifi router med i købet. Denne er meget simple at sætte op og der er en god vejledning med.  

Mobilt bredbånd

Vil du være på nettet når du er på farten eller i sommerhuset har Fastnet.nu mobil bredbåndspakker der dækker dine behov: fra 5 – 75 GB pr. måned til priser fra 59 kr. pr. måned.

Fastnet.nu er teleselskabet for Ældre Sagens medlemmer, der giver dig frihed til at vælge. Hos Fastnet.nu kan du samle alle dine tele løsninger, og som oftest er der penge at spare.  Du får altid et godt netværk – Fastnet.nu anvender Telenor's Netværk. 

Hos Fastnet.nu bliver du mødt at stabile og dygtige kundeservicemedarbejdere, der forstår og kender Ældre Sagens medlemmer. Du får din kvartalsregning, som du plejer, men fremover fra Fastnet.nu. 

Klik og læs mere om  bredbåndsprodukterne

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 30 00 37

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem