Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

WOW PARK

WOW PARK er to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund. Her kan hele familien boltre sig i trækronerne, i skovbunden og under jorden! Leg i op til 14 meter høje trætophytter, rutsj ned i fuld fart, og løb fra træ til træ i de sjove hængebroer. Hop løs i store net med kæmpebolde eller tag en vild tur i slynger og svævebaner. Find vej gennem labyrinterne og kravl på eventyr i underjordiske huler og snoede gange. Læg vejen forbi klappegederne eller skab fantasifulde figurer sammen i Byg&Krea værkstedet.

 

Ekstra god rabat i slutningen af juni

Hvis du kunne tænke dig en tur i WOW PARK, så kan du som medlem af Ældre Sagen benytte dig af det gode tilbud med rabat til begge parker, i Skjern og Billund, du får altid 30% rabat når du køber billetter ved indgangen.

1. uge i skolernes sommerferie er 29. juni – 5. juli. ) giver WOW PARK hele 40% rabat på billetten, som købes ved indgangen.

  • Ved personligt medlemskab kan du som medlem tage op til 6 gæster med og dermed kan maks. 7 personer få rabatten.
  • Ved familiemedlemskab kan I også tage op til 6 gæster med og dermed kan maks. 8 personer få rabatten.

Generationsmødet når nye højder

Mange besøger hvert år WOW PARK i både Skjern og Billund. Generationer mødes og hygger sig sammen, både bedsteforældre og børnebørn og forældre og børn sammen. Parkerne består af masser af aktiviteter, i trætoppene, på- og under jorden.

En fortælling fra en gæst i WOWPARK

Familien Østergaard er en af de familier, som nyder at være sammen på tværs af generationerne. F.eks. siger Stine, som er mor til 3: ”Vi forældre hygger os ved at se bedsteforældre nyde deres børnebørns oplevelser, vi griner og har det sjovt sammen. Vi bliver grebet af stemningen og ser måske farmor eller bedstefar i nye sjove situationer”.

Familiedag i WOW PARK

“Da bedstefar blev ung igen”

Sådan kan det se ud for børnene, når bedstefar er med i de store net og spiller bold, triller rundt og har det virkelig sjovt. Ligeledes nyder vi forældre at tilbringe tid sammen med forældre/svigerforældre på en aktiv og sjov måde.

Vi sørger altid for en god madpakke, der tiltaler både store og små, alle bidrager, og måltidet rundt om det lange bord efter nogle skønne oplevelser bliver bare altid hyggeligt og godt opsummerende for dagens gode grin. En skøn måde at være sammen på - og noget alle, store som små, ung som gammel kan være med til på hver sin måde.

Aktiviteter for hele familien i WOW PARK

Tættere bånd mellem børnebørn og bedsteforældre

Stine føjer også til, at det skaber minder, som man efterfølgende kan dele og smile af. ”Det er dejligt at kunne nyde hinandens selskab på en arena uden for ens hjem og uden de store forpligtigelser for nogen af os - ren kvalitetstid for alle og en fornøjelse at se børnebørn og bedsteforældre skabe nye sjove minder og knytte endnu tættere bånd”.

Familien er mest vild med boldnettene, hvor de store bolde hopper/triller rundt, de små kroge med udfordringerne, bl.a. med klodser med forskellige forme og snorene, der via samarbejde skal placeres korrekt. De høje klatrebaner, de lange rebgynger, og vandbanerne. ”Aktiviteter hvor vi kan udfordre, samarbejde og konkurrere”, som Stine udtrykker det. 

Det er dog ikke kun børn og forældre, som nyder dagen sammen i WOW PARK. Også bedsteforældrene har en dejlig oplevelse i WOW PARK.

Da farfar blev ung igen - med børnebørnene i WOW PARK

Fysiske aktiviteter hitter

Som morfar Bent Østergaard udtrykker det: ”Fysiske aktiviteter er altid en god ting, leg er for alle barnlige sjæle. Vi er så heldige at børn og børnebørn bor så tæt på, at vi tit er sammen, og det betyder, at man får et godt forhold til hinanden. Aktiviteterne i WOW PARK giver gode udfordringer til alle, store som små, yngre som ældre, og det at være sammen på tværs giver godt socialt samvær, som kan være vigtig læring”.

”De store net med store bolde giver store udfordringer, hvor det er med at finde det niveau. For de yngste er det også leg med vand, der drager. Samvær på tværs af generationer er opdragende for alle, i WOW PARK er det at nyde en stor frokostpakke ikke så ringe”.

Sidst opdateret 11.06.2024