Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Small Danish Hotels - book et ophold og få 9% rabat

Rabat på overnatning - få 9% rabat på alle typer af ophold hos Small Danish Hotels. Vælg mellem hyggelige kroer og skønne hoteller - alle beliggende i naturskønne omgivelser, nær seværdigheder og attraktioner eller tæt på det pulserende byliv.

Samarbejdspartner

Small Danish Hotels

Rabat

9% på kro- og hotelophold hos Small Danish Hotels.

Betaling

Du kan ikke benytte betalingskort, der allerede er pointgivende fx Forbrugsforeningen.

Tilbuddet gælder på

Gælder på alle typer af ophold. Vælg mellem hyggelige kroer og skønne hoteller - alle beliggende i naturskønne omgivelser, nær seværdigheder og attraktioner eller tæt på det pulserende byliv.

Funktionsnedsættelse

Har du en funktionsnedsættelse så spørg Small Danish Hotels om det sted du vælger er handicapvenligt, således at det ikke bliver en dårlig oplevelse.

Bemærk

Der gives ikke rabat på ophold bestilt direkte på hotellet, erhvervsovernatninger til aftalepriser, gruppebookinger (mere end 14 personer) og på køb af gavekort.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Rabat på overnatning - Oplev dejlige Danmark

Small Danish Hotels er personligt ejede kroer og hoteller placeret midt i byens bankende hjerte eller smukt placeret nær skov, sø og vand. Og med kort afstand til Danmarks mange seværdigheder og attraktioner. 

Small Danish Hotels - find noget for enhver smag

Er du på udkig efter kroophold, hotelophold, spa ophold eller måske et slotsophold i Danmark, så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels. De er din guide til skønne ophold i hele landet. Alle elsker oplevelser, så forkæl én du holder af eller tag veninden med på et weekendophold eller vennen med på golfophold eller noget helt andet, mulighederne er mange.

Du finder ophold i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstadsområdet du kan alle de steder, hvor de udbyder ophold ved at klikke på vis tilbud på kort. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan bestille direkte på hotellet eller kroen. For at få Ældre Sagen rabat skal opholdet altid bookes gennem Small Danish Hotels.

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil via telefon, oplys rabatkoden 2248 ved bestilling
  • www.smalldanishhotels.dk/aeldresagen
  • For at få rabat skal du booke dit ophold hos Small Danish Hotels. Der kan ikke bookes direkte på hotellerne
  • Bemærk: skulle linket ikke virke, så forsøg i en Chrome Browser.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 80 65 07
E-mail: info@smalldanishhotels.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud