Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Støt os

Alle har ret til et godt liv – støt vores arbejde

Arv og testamente

Du kan støtte Ældre Sagen ved at betænke os i et testamente. Pengene går til vores vigtige arbejde – både nationalt og lokalt.

Ældre Sagen modtager hvert år penge fra medlemmer, som har testamenteret hele eller dele af deres formue til os. Det er vi naturligvis meget glade for. 

Det går pengene til

De penge, Ældre Sagen får igennem arv, bruger vi til at bidrage til et samfund, det er godt at blive ældre i. Nogle aktiviteter er til gavn for samfundet generelt både medlemmer og ikke-medlemmer. Andre aktiviteter er målrettet vores medlemmer.

Ældre Sagen er fritaget fra skat på arv og testamente. Det vil sige, at hele beløbet fra en arv går til Ældre Sagen.

Ældre Sagens udgifter er fordelt på tre nogenlunde lige store hovedområder:

  • Lokale aktiviteter. Det vil sige de arrangementer o.l., som Ældre Sagens frivillige laver rundt om i hele landet. Det er arrangementer, du kan deltage i, uanset om du er medlem eller ej. Der er alt fra foredrag, til fællesspisning, motion, sang, støtte af pårørende og meget mere.
  • Landsdækkende aktiviteter som rådgivning, analyser, dialog med folketinget, pressearbejde med mere.
  • Kommunikation til vores medlemmer. Det er fx vores blade, som udkommer seks gange om året. Og det er hjemmesiden og håndbogen "Værd at vide", hvor du kan få svar på juridiske spørgsmål, regler og betingelser.

Se andre muligheder for at støtte Ældre Sagen

Sidst opdateret 28.02.2024