""

Online konference

Hvordan sikrer vi værdig behandling af ældre patienter i en sundhedsaftale?

Ældre medicinske patienter har ofte flere sygdomme og hyppig kontakt til fx læger, sygeplejersker, SOSU-medarbejdere, fysioterapeuter, lægesekretærer eller chauffører.

En undersøgelse fra KOPA (nu CPI) viser, at ældre mennesker oplever, at værdigheden i mødet med sundhedsvæsenet halter. Det bør regeringen adressere i den kommende sundhedsaftale.

Ældre Sagen inviterer derfor til online konference om potentialer og konkrete løsninger, der sikrer en værdig behandling af ældre med flere sygdomme.

Konferencen er åben for alle, der interesserer sig for eller beskæftiger sig med sundheds- og/eller ældrepolitik. Konferencen er også for dig, der har en faglig nysgerrighed og brænder for at vide mere om ældre patienter og værdighed i sundhedsvæsenet.

Redaktør på Altinget Ole Toft er dagens moderator. Ole har indgående kendskab til dagsordener på sundhedsområdet og har fingeren på pulsen, når det handler om aktuelle sundhedspolitiske tendenser.

Det er gratis at deltage i konferencen.

Hvor

Konferencen foregår online og streames direkte fra Den Sorte Diamant her på siden.

Du modtager en mail med link til livestreaming m.m. dagen før arrangementet.  

Hvornår
Fredag den 28. maj 2021 kl. 9.00-11.30

Nærhed og sammenhæng i sundhedsvæsenet

Der skal skabes bedre sammenhæng mellem kommuner og hospitalers tilbud til ældre i forbindelse med hospitalsindlæggelse.

Læs hele mærkesagen om sundhedsvæsenet

Sidst opdateret 17.05.2021