Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Oplev Verdensballetten med børn og børnebørn

Nu har du mulighed for at dele denne fantastiske balletoplevelse med dine børn og børnebørn – lad de yngre generationer i din omgangskreds opleve ballettens særlige magi og introducér dem for levende klassisk musik. Få 15% rabat på voksenbilletterne.

Samarbejdspartner

Verdensballetten

Rabat

Få 15 %  på voksen entrébilletten. Der er max 4 billetter pr. medlem. Bemærk, at der til denne forestilling automatisk er fordelagtige priser på billetter til børn mellem 7- 18 år. Der ydes derfor ikke yderligere rabat på disse børnebilletter.
 

Tillæg og gebyrer

Der er et gebyr på 20 kr. pr. billet

Tilkøbsmuligheder

Der vil være mulighed for tilkøb af forskellige drikkevarer og mad, evt. picnickurve på de forskellige lokationer. Man kan ikke få rabat på tilkøbsmulighederne.

Dato, tid og sted

Søndag d. 4. august kl. 16.00 Fjordenhus, Vejle

Tilbuddet gælder fra

12. december 2023 til 1. maj 2024. Der tages forbehold for evt. udsolgte forestillinger.

 

Find vej

Fjordenhus Vejle

Havneøen 1

7100 Vejle

Tag dine børn og børnebørn med til Verdensballetten

Verdensballetten byder denne sommer hele familien velkommen til en unik balletforestilling ved det enestående bygningsværk Fjordenhus på havnefronten i Vejle. 

Danske og internationale balletdansere fra nogle af verdens fineste kompagnier akkompagneres på scenen af klassisk musik og velkendte opera-arier. 

Nu har du mulighed for at dele denne fantastiske balletoplevelse med dine børn og børnebørn – lad de yngre generationer i din omgangskreds opleve ballettens særlige magi og introducér dem for levende klassisk musik.

Det skal I opleve

Programmet er et smukt potpourri med kortere uddrag af klassiske opsætninger som Tornerose og Svanesøen, men også nykoreograferede mere moderne stykker skabt specielt til Verdensballetten. Konferencier Jens-Christian Wandt binder det hele sammen med små anekdoter om forestillingens repertoire. 

Anbefales til børn fra 7 år

Forestillingen varer ca. 2 timer med en pause, og anbefales til børn fra 7 år i selskab med deres voksne. Efter forestillingen er der ved denne specielle lejlighed mulighed for at møde en ægte ballerina og hendes balletprins på scenen.

Verdensballetten er med sin uhøjtidelige facon blevet sommerens finkulturelle folkefest, og de glæder sig til at invitere Ældre Sagens medlemmer til en gylden stjernestund med familiens børn og unge. 

Vel mødt! 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 20 96

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud