Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Vandring ved vand - højskoleophold

Få et indblik i den spændende kultur og de karakteristiske naturlandskaber i den sydøstlige del af Sjælland og Møn. Tag med Idrætshøjskolen Bosei på vandreture i den smukke natur i uge 22. Du kommer til at gå ca. 10 km dagligt.
Få 20% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Idrætshøjskolen Bosei

Rabat

Få 20% rabat på højskoleopholdet, "Vandring ved vand".

Medlemspris efter rabat

3.920 kr. pr. person. Normalpris 4.900 kr.

Tillæg for enkeltværelse

700 kr. pr. person

Tilkøbsmuligheder

Mulighed for tilkøb af eget bad/toilet på værelset 700 kr.

Ankomst

Uge 22 fra søndag til lørdag i dobbeltværelse med delt bad/toilet på gangen. Opholdet inkluderer desuden undervisning samt forplejning.

Find vej

Idrætshøjskolen Bosei

Evensølundvej 5

4720 Præstø

Højskolekurset i uge 22 giver dig mulighed for at møde kulturen i naturen

Højskolekurset henvender sig til dig, der gerne vil være aktiv i naturen samtidig med, at du via fortælling får et indblik i den spændende kultur og de karakteristiske naturlandskaber i den sydøstlige del af Sjælland og Møn.

Din dagstur bliver levende formidlet af Helge Bramsen - tidligere naturguide for Geocenter Møns Klint. Helge brænder for at præsentere naturen som et lege- og træningsområde med fokus på naturbevidsthed.

På turene nydes en lækker madpakke fra højskolekøkkenet, der også sørger for kaffe og kage til turen. Dagene bliver desuden pakket ind i højskolesang, foredrag og socialt samvær.

Klassisk  idrætshøjskole med et japansk twist

Idrætshøjskolen Bosei har tidligere været en japansk kostskole, bygget af japanerne for ca. 35 år siden. I dag er højskolen en klassisk dansk idrætshøjskole, men med et japansk twist, som man ikke finder andre steder. Idrætshøjskolen ligger i smukke omgivelser i Faksinge skov tæt på Præstø by og fjord.

Det betyder for de morgenfriske, at du, foruden en svømmetur i den smukke svømmehal med naturkig, har mulighed for at vælge en frisk gå- eller løbetur i skoven.

Hvis du er mere gangbesværet, så findes der elevator, ramper og platformlifte, så du kan komme rundt til aktiviteterne på selve skolen.

Uforglemmelige minder i fantastiske rammer

Som kursist på Idrætshøjskolen Bosei bliver du en del af en aktiv højskole med ca. 90-100 unge mennesker samt 35 ansatte, der arbejder for at skabe uforglemmelige minder i de fantastiske rammer, og hvor glæde og energi er en del af stemningen.

Ikigai er et japansk udtryk, som bedst oversættes med ”det der giver livet mening”… Begrebet stammer fra øen Okinawa, som i øvrigt er det sted i verden, hvor der bor flest mennesker på over 100 år. Alle mennesker har deres egen ikigai, som naturligt ændrer sig i takt med livets faser. På dette kursus sættes fokus på mødet mellem kultur og natur.

Se programmet her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 55 90 90 90

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud