Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Børnebøger om tolerance

Denne nye børnebogsserie fokuserer på tolerance blandt børn. Bøgerne kan godt læses hver for sig. De sætter fokus på forskellige emner, som skal skabe en større forståelse og tolerance hos børn over for dem, der ikke er som dem selv.

Samarbejdspartner

Wadskjær Forlag

Rabat

25% når man køber bogserien om tolerance.

Som medlem af Ældre Sagen får du alle 3 bøger for 300,00 kr.

Fragt

Forsendelse til pakkeshop 45,00 kr. og forsendelse til hjemmet 55 kr.

Line får en mango

Er første bind i serien. Historien lærer børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende. Da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. De fortryllende illustrationer bringer bogen til live med billeder af f.eks. en kat, der har hjul til at hjælpe sin mobilitet, og en mand, der bryder med samfundsmæssige kønsnormer ved at gå med øreringe.

Bogen om dig og mig

Er andet bind i serien. Bogen er lavet som en introduktion til børn om de mange identiteter, vi hver især har. Identitetsrelaterede emner som race, køn, seksuel orientering og religion diskuteres meget i nutidens samfund. Denne lille søde børnebog er designet til at give børn mulighed for at finde sig selv på hver side. Håbet er at den vil kunne øge selvtilliden og selvrespekten for børn (og de voksne, der læser bogen), der er del af en identitetsminoritet, samt forståelsen hos dem der ikke er.

12 eventyr til tiden

Er tredje bind i serien. Den inkluderer tolv tidløse fortællinger med moderne tematikker. Fortællinger fra magiske verdener, lande langt langt borte og dybt inde fra dyrejunglen. Her møder vi en tryllende ræv, der skal lære at få selvtilliden tilbage. En dreng hvis øjne aldrig bliver tørre, men stadigvæk kan gøre gavn, selvom han ikke tror det. En hyperaktiv odder som finder ud af, at det der gør hende anderledes, kan hjælpe sin familie. Nyforelskede træer, der skal redde en forurenet sø, hvis de kan samarbejde. Sæbebobler, der gemmer på mystiske hemmeligheder – og meget mere. Alt sammen fortællinger, der naturligt fremstiller forskellige familieformer, relationer, identiteter og etniciteter, som repræsenterer det samfund vi lever i, i dag.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 25 45 63
E-mail: aw@wadskjaerforlag.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud